MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 15, 2015

#pelayaranSAFI : melawat dataran lang & naik cable car


lepas siap2 bli coklat kami di bawa ke dataran lang..tak lama pon masa dibagi 30 minit untuk amek2 gambar...orang tak ramai sangat aritu sebab ari jumaat kan..lepas abes group photo kami di bawa ke cabel car, nasib baik cuaca baik..on the way ke cable car hujan lebat gila...alhamdulillah dekat nak sampai cuaca dah ok..so bole la kita naik cable car..kalau hujan rasanya cable car tak jalan.

adoi...seriau tau nak naik cable car...tapi sebab dah berbayar kan kena la participate...sesekali je jeling2 bawah..gayat! hehehe...kat atas tu kami di bagi masa selama sejam untuk amek2 gambar seme..tak nampak apa pon sebab baru lepas hujan..so kabus sangat tebal..sampaikan masa dalam cable car pon ktorg xnampak bawa putih aje..kurang skit rasa takut dia tu.

habis naik cable car barulah kami semua di bawa ke hotel meritus pelangi beach resort & spa.ok later kita review hotel pulak ok!

 comei tak comei tak?hehehe











 group photo


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mshazadoes said... [Reply to comment]

dya ada nampak gambar akak dekat vidoe nora danish :)

eima said... [Reply to comment]

untung la dpt pi bercuti free cam ni ... next entry plss

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Bestnya..jeles tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...