MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 15, 2015

#pelayaranSAFI : meritus pelangi beach resort & spa

alhamdulillah merasa duduk hotel mahal hehehe....safi memang terbaik..tak pernah kasi hotel biasa2 5 star je dari dulu...kali ni kita stay dekat meritus pelangi beach resort & spa.kami check in lewat sebab sampai je kl aktiviti memang padat, lepas makan, g dataran lang, g naik cable car kul 5 baru check in

lega betol dapat lurus2kan kaki...dok berjalan je kan siang tu...tu pon xle rehat lama sebab lepas magrib nak siap2 untuk dinner pulak...ktorg dapat bilik view mengadap tasik, memang cantik sumpah tak tipu hotel ni best..esp dia nye swimming pool untuk budak..alahai nengok swimming pool tros teringat budak2 kat umah kan bes kalau bole bawa diorang xpe la..adik & kakak nanti 1 day ibu bawa korang datang langkawi insyallah..kakak dah pernah sampai adik je blom sampai lagi

ada la risik2 rate bilik yg ktorg duduk ni RM400++ satu malam kalau tak salah la..ni kita tanya2 dekat geng2 aritu lah...

siap dapat goodies bag, masuk2 je dh ada atas meja siap ada note skali dari safi


 sekali je sempat berendam dalam tab dia

 toilet mmg luas sebab combine dengan almari baju




 beranda pon luas bole main kejar2
 ktorg dapat bilik 2104 tingkat bawah

 swimming pool pon best tapi malang tak sempat sekali pon nak berenang sebab aktiviti sgt padat



 ada port utk romantic dinner



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

WAH BESTNYA....

eima said... [Reply to comment]

aku org langkawi pun tak penah msk dlm hotekl i ... gile lawa besh betui ....

mama tisya said... [Reply to comment]

cantik..untung la dpt merasa..best2..bdk2 kalo nmpk pool tu dh xnmpk lain dh kn

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

lawa giler tempat dia

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...