MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 13, 2015

#pelayaranSAFI - perjalanan ke langkawi bermula

ok kita cite dulu macam mana kita dapat join trip ni, bagi kengkawan yang memang follow blog kita sure diorang dah tau..yang kita menang hadiah utama contest safi yang mana hadiah utama ialah 10 orang pemenang dapat bercuti ke langkawi bersama nora danish selama 3 hari 2 malam, semua kos di tanggung safi tinggal bawa badan je..

pemenang utama ada 10 orang & setiap sorang bole bawa sorang partner dengan syarat mesti berumur 18 tahun keatas.penerbangan kami dengan MAS aritu, naik di klia flight bertolak pukul 10 pagi, tapi seme kena berkumpul 7.45pagi.

sampai kat langkawi kami seme disambut oleh pihak pemandu pelancong, kak zura wakil dari sedunia travel.masa kat langkawi pengangkutan rasmi kami ialah bas yang di pandu pakcik hj sharif..on the ke tempat makan kami kena perkenalkan diri memasing.lepas naik bas kami di bawa makan tengahari dekat wan thai restoran.

komen saya pasal makanan??terbaik!!! sedap gile semua makanan sedap,masakan asli thailand sebab pemilik katanya orang thailand.lepas makan kami di bawa ke pitstop pertama iaitu biliion, kat situ kami di bagi masa selama 30 minit untuk shopping coklat

jangan tanya kenapa kita gemok mmg dah naik badan sejak abes raya aritu stress nak diet!

breakfast kat mcd
.
grup photo kat airport masa ni kita xde g makan


first time naik mas kesian kan?hehee kita bawa adik skali


puan mahsuri tengah berucap
.
kak zura wakil sedunia travel
.
total peserta ada 20 orang sebab pemenang 10 orang bole bawa sorang partner
hanya ada 5 je pemenang yang datang lagi 5 seme wakil pemenang
lunch kami terbaik!! ni pon ada 3 lauk lagi tak masuk dalam gambar
nampak tak sape paling over bab bergambar?hahaha..sebab kan over tu la cameraman suke terjah amek gamba hahahahhaha
pulut mangga terbaiklah!
.
tq abg cameraman awak telah berjaya menyerlah sisi gemok saya hahaha



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

nanonano said... [Reply to comment]

bestnye! trase terbang bersama nana gak ke sana, kehkeh.
owh pergi asing2 eh ngn nd, so dia tggu kat sana sesiap la?

International Directory Blogspot said... [Reply to comment]

Hello !
Welcome. The "Directory Blogspot" it is not a spam, it's not a robot, it is a site like yours done by a person like you.
The goal is to promote your blog in the world!
I suggest you to publicize your blog by registering on the "international directory blogspot"
The "directory" is 24 million visits, 194 countries of the world! and more than 19,000 blogs.
In comments, please your URL. site name. and your Country
Activity is only friendly
Imperative to follow our blog to validate your registration
We hope that you will know our site with your friends.
Thank you for your understanding
I wish you an excellent day
sincerely
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
Thank you to follow my blog - it is greatly appreciated! O)
We follow your blog, please follow us in return!
+++++++++++

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhhh bestnyeee.... paling best sbb FREE dan banyaknyeee makanan! Hahaha...melting lah tgk pulut mangga, sedapnye lahai..

mrs kayrul said... [Reply to comment]

bestnya..makanan semua nampak sedap...adoi tiba2 terliur tau

ayu Ismail said... [Reply to comment]

tak sabar nak bc kisah selanjutnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...