MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, October 5, 2015

Play-Doh Month 2015 Celebration @ one utama

aktiviti terakhir kakak sebelum cuti sekolah habis, kami di jemput untuk event playdooh dekat one utama, tapi sebelum event ni kami dah di bagi set playdooh yang di pos kat rumah & kena buat sculpture playdooh yang melambangkan malaysia

kemuncak acara ni ialah nak buat malaysia book of record "Most Number of Play-Doh Sculptures Created in an Event", iaitu diaorang target dalam 1500 sculpture. event berlangsung selama dua hari ni akhirnya dah berjaya catat rekod malaysia dengan penghasilan sebanyak 1,899 sculptures! tahniah kepada mereka2 yang dah menyumbangkan sculpture untuk di rekodkan dalam rekod malaysia..termasuk la kami juga hehehe...

so far event yang best dapat budak2 isi masa lapan masa cuti sekolah cuma yang tak best..kita xmampu nak buat scultpure sebab darwish tak duduk diam! dah berapa kali hilang dari mata last2 kita fedap! so terpaksa la pegang tangan dia ikut dia ke sana ke sini xmau hilang...


 kakak & kazen2 buat cupcake




 ni ktorg nye hasil ketupat tu buat sebelah tangan sambil sebelah tangan pegang darwish hahahaa



 nampak tak camane gaya kena pegang dia kuat2 haihhhhhh darwish!





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, wahhh seronoknyeeeee....dah lah sy suke main playdoh! haha..cantik ketupat buat guna sblah tgn tu, hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...