MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, October 13, 2015

potluck saja suka2

last week opis buat potluck, saje je..buat makan2 kebetulan ada sorang manager baik hati nak blanja makan kfc so memasing pon baik hati juga bawa makanan masing2.memula tu kita cam nak buat kek coklat tapi bebudak opis kata suh beli je takut darwish yang jadi kek hahaha

macam2 la menu ada...lodeh, rendang ayam, cream caramel, cream puff, kfc, kek batik, kuih koci, buah tembikai,agar2 buah,kek secret recipe (ktorg nye department kolek2 bli kek) kul 1 je seme serbu...dari lunch membawa ke petang tak tau berapa kali round makan..adoi jangan tanya kenapa skang kita dah gemok!

bile dh buat makan2 camni sonok..tu rasa nak buat lagi next time.insyallah dah usul dekat hr kot klw approve suh diorang buat makan2 utk besday kumpul 2,3 bulan sekali kan..









Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Perut dh keroncong nih..lapo!!!

mrs kayrul said... [Reply to comment]

bestkan klu dapat kawan2 opis yang rajin masak...kenyang perut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...