MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 7, 2015

sepetang di pantai klebang

last week g melaka bawa ma & abah jalan umah adik. sebenarnya last week lagi abah dah ajak pegi tapi last week abah sakit lutut xjadi pegi...ekceli kita ada adik yang duduk melaka tu yang best skang klw g melaka xyah duduj hotel bole tido umah adik..seronok area umah dia tu cam kampung2 skit.

ari sabtu lepas lunch kt umah ktorg kuar merayap g klebang, kita nak bli coconut shake la apa lagi..dah sampai melaka kan haruslah bli coconut shake klebang ni, sebab bawa adik so suh dia la q kekeke....panjang mmg panjang tapi q tu cepat la bergerak, tapai 7 coconut shake 2 air kelapa pastu bli putu bambu 3 kotak buat makan tepi pantai

aritu plak jerebu teruk..so tak bole lepak lama2 saja la kasi bebudak main tepi pantai..pastu acu dia layan bebudak main bubble dah kul 6 tu balik umah.sonok btol adik & kakak..adik cam bese la mmg susah nak dikawal...dia nampak laut dia nak mandi

nengok panjang q
 special baru rm2.70 kalau kt kl?special RM4.50 sedap blom tentu plak tu 
kat sini?gerenti sedap so far dah 3x try tak pernah mengecewakan

 owh nikmat donia!




 baju biru tu adik baju itam tu adik bongsu tukang melayan darwish





 nampak tak betapa sonoknye diorg



 ibu pon tumpang bseronok hehe...
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Lin Azlina said... [Reply to comment]

nmpk hepi tu....hehe..

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

hepi! suka nengok ;)

eima said... [Reply to comment]

kan ..mmg murah ok la .... dah top pun jual murah lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...