MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 16, 2015

sumber inspirasi?

 hai kawan2...arini terasa nak menaip entry yang panjang sikit...pasal sumber inspirasi

baru2 ni saya ada dapat beberapa pm dari silent reader & juga kawan2 comper, yang mana kebanyakan nya saya tak kenal & tak pernah jumpe...ada juga yang pm tp msg dia masuk dalam others kat fb, yang tu memang dia tak friend saya la tu..just pm tanya tips & just to say congrats sebab menang contest itu dan ini

sejujurnya saya tak sangka tau...ada ramai rupanya silent reader dari johor, pahang, kelantan, kedah yang suka baca blog saya & diorang kata saya jadi diorang nya sumber inspirasi untuk join contest..allahuakbar serius saya rasa terharu...by the way saya bukan la hebat macam orang lain...awak mungkin tengok saya menang itu ini lepas tu awak kata saya hebat, awak belum kenal lagi kawan2 saya yang otai..yang mana menang 20k, 50k, menang kereta,menang barang kemas RM10k

pada saya diorang tu lagi tersangat hebat & saya ni setakat menang yang kecik2 je..tapi syukur kecik ke besar ke tu seme rezeki allah..jauh sangat nak bandingkan saya dengan diorang...ni antara kawan2 yang hebat saya nak sebut nama dia zamzarina, ayu rafikah, suzi fadilah, zue razak, hidayat, julia jaafar & ada banyak nama klw saya sebut sampai esok tak habis hahaha....

baru2 ni ada sorang kawan saya dia menang besar & dia ni newbie juga la dalam dunia contest...dia ada pm saya cakap terima kasih sebab saya lah buat kan dia semangat nak join contest & alhamdulillah sejak dia mula aktif dah macam2 juga dia menang..saya juga ada sorang officemate yang dah pandai join contest2 & dia pon dah banyak juga menang hadiah

kalau ada orang yang kata saya idola dia dalam bercontest saya pon ada idola dalam dunia contest..memang seronok nengok kawan2 menang & diorang la juga yang buat saya semangat untuk join contest lagi..dan lagi...pesanan saya kepada kawan2 yang mana baru mula nak berjinak dalam dunia contest

bertandinglah dengan cara yang bersih...elakkan dari sifat dengki iri hati, jangan putus asa kalau kalah, cuba lagi buat yang terbaik..jangan curi idea orang...cari trademark sendiri & lepas dah habis berusaha kita serah je pada yang maha kuasa...rezeki semua allah dah tetapkan...lambat atau cepat one day rezeki tu pasti datang dekat awak..saya doakan semoga awak2 juga dimurahkan rezeki amin...

once again tq so much sudi skodeng blog saya...& kepada kakak2 kraftangan saya dapat tau awak2 semua suka baca blog saya yea..hahahah..kantoi disitu..keep support me ok! love u uolss....muah ciked (statement bajet retis hahahahaha...) jangan muntah ok

gambar sekadar hiasan...
muka seronok sangat ada orang suke baca blog kita
kita suh tengok kita tau!
jangan tengok nora danish kat belakang tu hahahaha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

sumber inspirasi saya juga :)
hehhe..
suka tgk kawan2 hepi.. aura positif dtg sendiri kt kite..xkesah la menang contest ke, bahagia ke, apa2 je la ;)

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, hahaha yup kak! akak mmg dh jd sumber inspirasi sy jugak tau sebenarnya! hahaha sy join2 contest pun sbb semangat tgk akak, cuma nasib menang tu belum sampai lagi, hahaha..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Keep it up sis..
Sula tgk kawan2 berjaya

nanonano said... [Reply to comment]

haha gmbr last tu fefeeling sgt kan!! kehkeh
kite pon dh rajin join contest,
tp yg hantar2 borang bagai, sbb utk selfie2 ni xde kekuatan lg,
kes gmbr pon klabu asap je, nset murah. kahkah

Luv said... [Reply to comment]

mmg pun nana.. ari2 masuk keje bila nk reles stres keje mesti kene buka blog nana... suka baca kisah awak..

Dzaky Dewan said... [Reply to comment]

Jual rendang paru juga gan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...