MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, October 30, 2015

tesco voucher RM100

rasanya ramai geng2 yg menang contest pran jus ni, 100 peserta akan dipilih setiap hari sepanjang ramadhan & raya aritu...memula dia ckp hadiahnye hamper prans jus bernilai RM100...lama la senyap sunyi hadiah tak dapat2 langsung xde update dari penganjur

tup2 baru ni penganjur bagitau yang hadiah nye dah tukar dari hamper jus pran dia kasi tesco  voucher RM100, wahh ni lagi best dari dapat jus tu sampai berbotol2 baik kasi voucher ni, lepas la bli susu & pampes anak utk stok sebulan

tak sabar nak menyoping kat tesco hehe..maybe ada org nampak nilai RM100 ni sikit tapi bagi kita besar nilai dia...dengan nilai banyak ni kita bole bli 2 peket susu darwish & 2 beg pampes dia.dengan keadaan ekonomi mcm skang ni kita kena bijak berbelanja...lagi bijak klw dapat belanja secara percuma hehe...moga ada rezeki utk kami anak beranak utk masa akan dtg

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Shark Kay said... [Reply to comment]

mana ada sikit nilai Rm100 tu kak..
RM50 skarang pun nilai dia besar.
boleh beli bnyak tu kat tesco.

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah nana..bestla dpt voucer tau

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, yeayy menang lagi..haha eh besar juga tu seratus..
kalau sy dpt, nak beli makanan kucing banyak2..haha

cik mah said... [Reply to comment]

Besar tu nilainya...bnyk stok.boleh beli..tahniah2..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...