MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, October 7, 2015

vincci warehouse sale yang huru hara

alkisah aritu lepas je amek hadiah singgah la vincci konon2 ada warehouse sale kan..semua kasut RM15...kita mmg kebetulan lalu situ so singgah la...skali masuk je simpang jalan tu dh start jem kereta orang parking belah kiri jalan...kita pon try la cari parking area belakang2 ok la jumpe parking..ingat nak jalan tu dekat la..adoi ada la dalam 200 meter juga berjalan...

masa jalan nak g ke warehouse sale nampak la kakak2 yang berjaya soping kiri kanan beg plastik berkotak2 kasut..ada juga nampak macam balik tangan kosong..idak la kita tanya nape diorang balik tangan kosong kan..

skali sampai pintu masuk nengok diorang tutup pagar & orang dah bising2 nak masuk...makkkk aiii bile nengok gitu mmg serender la akak..xmo aku sesak2 berasak2 gitu...kita pon balik la..dah petang tu nengok warehouse sale yang huru hara tu dah jadi viral..sampai ada orang pompuan bertudung, pakai baju kurung panjat tembok! astaga akak...wat malu je akak oii kita dah nengok luar kawalan gitu xde la nak masuk lagi..kang kena rempuh saje je kang ada yang mati sesak napas.

memula warehouse tu diorg buat 3 hari la konon2...skali dah jadi kecoh huru hara gitu sampai pintu pon hampir nak roboh diorang tros kensel sale utk 2nd & 3rd day...maybe management kena fikirkan sesuatu yg lebih baik utk warehouse yg akan datang..maybe kena buat tempat yg besar sikit...& kalau orang ramai maybe kena limitkan utk setiap customer berapa lama masa yg diorang bole ada dalam tu..

mana taknya....first batch waktu pagar dibuka kul 10 orang dah ramai nak mati....masuk tak keluar2 sampai kul 12 pon still ada dalam tu sampai kena halau ngan guard sebab 2nd batch nye orang dah tunggu kt luar pagar nak masuk...sape xnak gile wei harga kasut dari 150 jadi 15 sape xgile kan?tapi kalau kita la sesak2 teruk mcm tu mmg tak masuk lah..kita biasa je pegi warehouse sale tp xpernah lagi la jumpe yg teruk mcm ni

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

7 ribu orang memberikan idea bernas:

Nad MamaZN said... [Reply to comment]

mmg takkkk la kan nak pegi... giler btoi

mama tisya said... [Reply to comment]

tu la truk sgt smp dh viral yg manjat pagar..adoi..blkng area opis je...

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

hadoiiilahhhh...gigih bebenor akak tu memanjat kan..

eima said... [Reply to comment]

tak pi la aku ni .... buang masa ...hahahah

Iela Fazielah said... [Reply to comment]

oo.kisahnyer...mmg murah giler la...

Mama Balqis BluePinkBaby said... [Reply to comment]

tu la kdg2 manusia ni hilang sifat malu...mcm la kalu x dapat beli kasut RM15 ni... rugi beribu2...atau pun mcm da xde kasut lain yg nk dipakai...wajib beli..

iryanty ahamad said... [Reply to comment]

Asalamualaikum..singgah sini...hehe..nasib akak tak giler kasut

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...