MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, October 29, 2015

wangiii

contest ni menang dh lama dah tapi urusan hadiahnye agak lambat, hadiah yang menang ni cash Rm500 + bekalan sabun basuh top selama setahun.selepas dah agak lama reply details dekat person incharge baru ni ha diorang suruh collect hadiah.

last week curi2 masa ke sri pentas, susah skang ni kita cuti dah abes..so klw ada nak kena amek hadiah dah aku pening kepala camane nak pegi...hehee..so kena pandai2 idop la..klw ada member seangkatan yang menang bole la suh diorang tolong amekkan..

masa amek hadiah kt tv3 ni kita tlg amekkan utk ayu zamzarina skali, sorang dapat 2 kotak yang mana dalam 1 kotak ada 4 botol liquid detergant 4.2kg lepas tu sekotak lagi ada 4 bag serbuk pencuci 4kg.jadi ada total 8 sabun utk seorang semuanya..

berat toksah cite lah memang berat tp nasib baik staff tv3 wandy yang baik hati angkat masuk dalam kereta...gentleman sangat hehee..dia tanya akak datang dengan sape?kita cakap sorang..tu yang dia tlg angkat sama tu, tq wandy!

balik je tros iklan kat fb sape nak bli sabun, kita tlg jualkan utk ayu punya sekali...satu hari je tros sold out! hehehe laku keras sungguh..opkoz la kita jual murah2, murah dari supermarket sape takmo bli kan?kemain jual kt org sampai lupa nak amek sendiri nye stok sabun hahaha...

so skang kami para pemenang, ada 10 orang semuanya masih setia menanti RM500 yang katanya akan di bankin tros ke dalam account..harap tak de la kena tunggu lama lagi ek...dah nk masuk 3 bulan dah rasanya kami tunggu duit kami ni


 penuh seat belakang ngan sabun

 wangi kete kita seminggu hahaa..malas nak bawa keluar sabun2 tu letak je dlm kete tunggu kengkawan dtg amek



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Ezna Ahmad Khalili said... [Reply to comment]

ha kauuuu betapa banyaknya sabun....:-) Tahniah!!!

eima said... [Reply to comment]

tudia syoknye wei ,......gile betui dpt hadiah cam jimats etahun ....

Nurul Syuhaida Mustafa said... [Reply to comment]

Wah..bekalan sabun untuk setahun dua tu!
Tapi takkan nak simpan banyak-banyak kat rumah
So kita juai murah. Bagus idea awak!!

seraa rose said... [Reply to comment]

kalau tngal dkt ni dh rembat satu.. sapa xnk beli jual murah dr pasaran kan.. hehe

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Bestnya..tahniah nana..murah rezki awak

Lynn Damya said... [Reply to comment]

Salam, haha bestnyee..kak boleh bukak mini shop lah kat umah kak, jual barang2 ni..bestnyee..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...