MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 25, 2015

apps untuk kaki makan #makanjom

ok semalam ada terjumpa satu apps khas untuk mereka yang suka JJCM cam saya lah..saya mmg suke jalan2 cari makan...bila dah dload tak bole stop pulak dok cari kedai2 menarik hahaha..adoi abes lah pasni segala ceruk mana kedai kita akan terjah

lepas tu tengah dok buka pasal kedai roti john titiwangsa saje nengok kat bahagian ulasan...keluar blog kita da...heheheh..memang ada penah review kedai tu, paling win sekali blog mamatisya..banyak betul kedai makan keluar dia punya blog heheh terbaik lah lepas ni tinggi la view blog dia tu hehehe..saut lagi blog yang femes dalam ulasan kt makanjom tu blog eyriqaz.

ok lepas ni dengan ada apss tak yah pening2 nak g makan mana...klw dah xde idea, buntu xtau nak g makan mana buka je apss makanjom, selamat mendownload!

tu rupa icon makanjom
 pastu awak bole pilih mana2 lokasi berdekatan dengan awak
lepas tu bile kita buka dia automatik keluar kedai makan berdekatan dengan kita
 cam saya kawasan berdekatan ofkoz la keramat
siap ada tulis situ tempat yg diorang rekemen
ada gambo smile tulih pilihan makanjom tu maybe sedap la tu
 ni roti john titiwangsa 

nampak tak blog sape ada situ hehee
yang bagusnye apps ni dia siap ada peta lokasi
awak bole pilih nak buka via waze,google map or apple maps
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

utk kaki mkn wajib la install kn...bole tgk kedai mkn berdekatan pastu ada ulasan senang juga nk bc review org kn...tq share info ni

mshazadoes said... [Reply to comment]

thank you akak sharing nih :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

boleh la try apps ni..

Lea Ismail said... [Reply to comment]

saya memang jenis jjcm. mau lg besar bdn klu ada app ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...