MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 2, 2015

dinner mengejut

last week ari jumaat kul 12 tengahari bos suh g dinner opis ada bli satu table utk attend dinner miid dekat sime darby convention centre...mulanya bukan nama ktorg yg naik..harus la hod yang kena pegi kan..tapi dah seme ada hal kami la yang kena ganti..

tapi bestla bole mengelat keje hahaha..kul 5 dah bole balik sebab nak tros g dinner...kita nye dengan xde baju lunch tu lari balik umah buka lemari nampak jubah je yg masuk dengan tema malam tu red, black & gold.blasah je la..janji pakai black ikut tema dah tu

dinner start kul 9 menu aritu chinese food, sedap2 semuanya...tapi sebab dinner ni satu table ngan MD ngan chairman, ngan bos beso2 so makan kena behave la hahaha...makan pon kontrol2 je gitu kan, lama dah tak pegi dinner2 gini..sonok tengok ramai yg sporting dressing ikut tema dinner, sedey! kita nye opis mana ada dinner2 gini




 baju merah bos paling sempoi bole plak dia selfie2 skali hahaha..
 ni pon id department






 steam salted egg yolk bun ni la menu paling unik skali antara seme menu
roti dalam tu ada telor masin kuning tapi tak masin, rasanya manis



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

company yg ada annual dinner ada tema mcm2 ni best..nk2 plak slalunya ada lucky draw kn...opis kita pn lama dh tkde..smua cut cost hehe

eima said... [Reply to comment]

bestnye pi dinner ...menarik juga mknan die kan

seraa rose said... [Reply to comment]

sdpnya dapat makan dinner kan.. lg2 free.. hehe

yana yassin said... [Reply to comment]

Nampak menarikk sungguh roti telor masin tueee .

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...