MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 23, 2015

DOCLAB FACE AMPOULE


 APA TU DOCLAB FACE AMPOULE???

DocLab produk terkini yang dirumus dan dihasilkan di Korea Selatan. Bahan yang terkandung didalamnya adalah asid hyaluronic, ekstrak ginseng, kolagen dan juga ekstrak daun aloe vera. DocLab tidak mengandungi alkohol, bahan-bahan dari haiwan, tiada silikon atau paraben. DocLab tidak mengandungi bahan kimia dan pengawet sebab tue ia disimpan di dalam bekas kaca yang kedap udara untuk mengawal kualitinya. Pastikan habiskan semua ampoule di dalam botol DocLab ya. Jangan disimpan untuk menghasilkan kesan yang sempurna. Pastikan ampoule juga di letak di kawasan leher kerana kandungan ampoule di dalam bekas kaca itu mencukupi untuk seluruh wajah dan juga leher..malah mungkin lebih!

Ampoule lebih efektif berbanding serum untuk kulit yang mengalami hyperpigmentation dan penuaan. Kesan penggunaan ampoule juga lebih cepat daripada serum. Ia sesuai untuk kawal sebum, menjadikan kulit lebih lembut,halus dan kurang minyak. Selain dari pada itu DocLAb juga sangat sesuai diguna sebagai pre-makeup


ok, saya dah cuba doclab baru habis guna sekotak.

apa yang saya boleh katakan??MAGIK! kesanya tak payah tunggu sampai habis sekotak, botol yang pertama terus dah nampak hasilnya...ok mcm mana nak guna doclab ni?kita cite skit.selain dari guna doclab kita amalkan rejim kecantikan mcm biasa (rejim la sangat haha..) tapi sekarang mmg dah displin untuk cuci muka, pakai toner, krim malam & krim siang

saya pakai doclab ni belah malam, yelah malam kulit kita berehat, bebas dari segala makeup di siang hari kan..saya tak makeup pon pegi keje...just pakai krim siang, bedak compact, blusher nipis2 & lipstick je. so balik keje cuci muka bersih2 untuk hilangkan bedak2 yang still ada kat muka

sebelum kita guna doclab ni cuci muka macam biasa, lepas tu pakai toner & patahkan botol doclab ni,sapu kan seluruh bahagian muka & leher, satu botol ni cukup untuk cover muka & leher..lepas dah sapu buat urutan manja sekeliling muka supaya membantu doclab ni meresap dalam kulit muka kita.lepas dah gunakan doc lah baru kita sapu krim malam macam biasa...

masa kita pakai hari pertama, bangun pagi esoknya terkejut muka flawless gile..muka shinning2 & nampak moist & kulit muka rasa lebih anjal walaupon masa tu baru bangun tido dengan rambut tak terurus doclab mampu membuatkan kita tersenyum macam kerang busuk sebab nengokkan hasil nya yang sangat mujarab!

selain tu doclab ni boleh membuatkan makeup bertahan lebih lama especially makeup tebal untuk phtoshoot atau untuk wedding, para mak andam saya syorkan awak bli doclab tu untuk bagi cantikkan pengantin awak dua kali ganda hehe....
 

kat sini saya sertakan gambar saya setiap hari lepas guna doclab
gambar ni saya tak edit  
ni sebelum guna doclab
hari pertama
 hari ke-2
 hari ke-3
.
hari ke-4
hari ke-5

ok ni ada video camane kita nak pakai doclab ni, tengah2 record datang plak si kenit tu mengacau..hahah dah tak boleh nak rekod video lain sebab tu botol yang last..siap dia pon sapu2 kat muka ibu dia hahah darwish ni btol la...




HARGA ASAL RM138
HARGA PROMO RM98 SEKOTAK (ADA 5 BOTOL) TERMASUK POS 
sape berminat bole whatsapp saya 0197942480
(sementara promo masih ada)

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...