MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 23, 2015

jatuh cinta dengan madre collection

dah lama saya dok usha..dok jeling fb madre ni...sampai la minggu lepas memang kita tak leh tahan napsu yg membuak2 tros oder seketol madre awak betul2 buat saya MAD! heheeh...gerammmm nengok kasut2 dia cantik2 semua..

kita memang tak pakai heels tak suke..mmg seme kasut kita wedges camni la..dengan anak kecik nak berheels memang idok ler..g keje pon blasah wedges je..keje xyah kasut lawa2 sebab masuk je pintu opis kasut letak tepi heheh kaki ayam je dalam opis

design dia semuanya cantik2 & dari gambar je kita dah bole tau kasut tu selesa..kita beli ari khamis ari jumaat sampai terbaik lah madre! puas hati sangat dengan kasut dia..memang tinggi tapi dia sangat comfortable..walaupon harga agak mahal skit tapi xpe berbaloi!!

ni first time kita bli kasut lebih dari RM89 hahaha..rekod kasut paling mahal setakat ni RM89 je..tu pon jenis kasut buat g kenduri, tak de lenjan ari2..so kasut madre ni pon hanya akan utk hari2 special je..sayang nak lenjan sebab cantik! takut cepat jahanam hehee...

so kalau korang tingin nak bli kasut2 yang super gojes ni bole terjah FB madre collection jangan lambat2, nanti abes stok..sebab kasut2 madre ni seme cam goreng pisang panas cepat je abes stok

tantik kan?heeee
harga sepasang RM95 + postage RM8
 ni antara koleksi2 madre arghhhh gerammm






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

memang cantik la ...aku suka ...

nanonano said... [Reply to comment]

lawaaaa sgt! hrga pon mahal. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...