MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 12, 2015

kemeriahan ASK2015

ni first time tengok ASK kat pwtc, klw FFM tu banyak kali dah sebab dulu keje finas mmg kita kena bekerja masa FFM lepas tu selepas abes keje finas biasa juga dapat tiket utk g FFM kawan2 kasi...tapi ASK ni first time..

lepas abes meet & greet dekat level 2 kami solat magrib dulu, suka suka juga...solat jangan lupe yea...hihi..masa kat surau nampak lisdawati & shera ayob, lisda tengah bersiap sementara tunggu magrib lepas abes je magrib terus naik level 4 dekat dewan merdeka, kat sini la..makan masa nak masuk dalam dewan, mcm ada huru hara skit pembahagian masuk tu...kesian sampai majlis dah start ada lagi yg terpaksa berdiri tak dapat duduk..

opening best, persembahan artis2 pon best..tak de la bosan, tapi ada baca kt rotikaya ramai komen majlis xbest..hambar..rasanya klw dari segi audience kurang tepuk tu memang stuju..hahah penat kot wei asik nak tepuk je sentiasa..tapi klw bab menjerit2 dari kelab peminat retis2 mgm havoc nak pecah dewan esp peminat ayda jebat ramai btol fan dia

lepas abes majlis ASK kami semua para pemenang huawei dapat special past ke post party yang mana kat party tu seme artis2 je ada dalam dewan tu..masuk la juga sekejap..makan lagi..sedap2 juga makanan dia..abes2 makan tangkap la sorang dua artis yang agak2 kita suke & yang agak2 orang xde amek gambar ngan dia tu la kita amek hahaha..memilih ktorg ni..ngan ifa raziah seme xnak amek gambar hahaha...nak yg femes2 je...

sesambil nak balik tu sempat la amek gambar ngan zul arifin, zahira mcwilson, ayu raudah dengan pelakon mr perfect tu apa nama tak tau hehe...tu je la..asal ada kan xkuasa la nak tunggu sampai kul 2, tu pon klw tidak tak nak join post party tu tp sebab anak buah nak masuk kejap nak amek gambar katanya ktorg masuk la juga kejap

ni masa q nak masuk remy ishak disitu
 zarazya
 sementara tunggu on air
 
zul arifin ensem nye..dia dengan awek dia la sape lagi zahira
 awek zul hehehe cantik zahira ni
 ain heroin mr perfect
 ayu raudhah menang award malam tu
pelakon pembantu kategori filem ayu baik sgt taksombong
 ni kakak amek gmbr ngan syukri adehh suka dia..kita plak time ni kt tmpt lain
 asal mata cam antu tu hahaa
 raja ilya pon menang award
tak sombong


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

dlu pernah gk pi anugerah era lps abis anugerah dpt pegi yg post party ngan retis....ingt lg ms tu farid kamil tnye..dh brp rmi artis awak bergmbr hahaha...ye la sure pilih2 yg femes2 je kn..hehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

raja ilya ni kalo belakon antagonis rasa geram nak tampa je...tp bila nana kata tak sombong...mesti lain kan..ye la selaloo tgk dia belakon watak jahat jee

mummy_ayu said... [Reply to comment]

wah bestnya...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...