MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 16, 2015

lunch date with daiyan trisya duta lipice

aritu kan ada menang kat fb lipice dapat lunch date dengan duta lipice, daiyan trisya masa update gambar ni kt fb ada yang tanya siapa daiyan trisya? ramai tak kenal dia..tapi kita kenal sebab dulu masa ada astro cerita DEE tu cerita fav mia..lepas tu kita pernah dengar lagu daiyan ni best cam catchy2 gitu kan...so kenal la juga siapa daiyan..dia nye dicungkil bakat dekat youtube

lunch tu start kul 12 tengahari, tapi sebelum lunch ada lagi satu program daiyan dengan pemenang, slot pertama kul 10.30 shopping with daiyan dekat watson, ada 10 orang pemenang bertuah bole shooping apa saje barang kt watson janji xlebih RM100, kita xmasuk contest tu tapi ada kawan2 contest yang kita kenal..so masa sampai je paradgim mall tu naik kejap kt watson jumpe kak zariah (kenal masa oliday safi kt langkawi aritu) lepas tu jumpe juga geng comper fiza hud.

sharp je kul 12 terus turun bawah kat TGI nak lunch with daiyan...total ada 10 orang pemenang tapi 5 je yang datang..sementara tunggu yang lain2 sampai..kita borak2 la dengan daiyan nak kenal dia lebih rapat, umur 22 tahun sangat berbakat besar buat lagu & lirik sendiri, suara lembut tapi sedap, baik sangat budak nye sweet je, cantik!..sangat tak fake (kita pernah jumpe ramai artis kebanyakan nye fake) tapi daiyan tak..memang nampak dari cara layanan dia, dia mmg bukan seorang yang sombong sangat humble & low profile

menu aritu ala carte oder la set lunch apa yang nak oder...lepas abes makan daiyan gerak balik tapi ktorg seme pemenang ni lepak sampai kul 2.30 dah mcm mini gathering geng2 contest hehe...sebabnya semua pemenang kita kenal & 3 orang pemenang baru first time jumpe..selama ni kenal kt fb je...seronok tau klw kumpul ngan geng contest ni..dengar pengalaman diorang, dengar tips2 diorang tu yang sampai tak reti2 nak balik tu hahaha...anyway nice to meet uolls...

 naik kat watson kejap jumpe kak zariyah & fiza
 .
cantik kan daiyan ni sweet sgt
 dari kiri nadia, alya pastu kat kanan kak azizah & bella
tema majlis : PINK


 first time jumpe bella
bila di tanya camane bella kenal kita dia cakap
bella pegi satu acara prize giving lepas tu ada geng2 comper cakap klw nak tau pasal contest follow fb fauzana ismail, kalau lelaki plak follow hidayat 
hahaha..adoi serius wei..cam gulppp kejap eh?orang kenal kita ke?tetiba cam perasan artis plak orang kenal kita hahahaha....ala..jangan la muntah kita cite balik je apa bella cite
dari situ la bella start add kita kat fb & kitaorang pon memula kenal kt fb dalam 2 bulan ni baru berjumpe, bella ni masa sampai tgi dia nye eksited jumpe kita cam kita ni plak artis jemputan hahaha..dari sebelum ari lunch lagi bella msg xsabar nak jumpe..adoi adik awak ni segan akak tau....
akak ni bukan comper hebat dik...stakat menang ciput2 je..

 ok meh kita kenalkan kawan2 kita dari kiri
nadiah zakaria - ibu kepada 2 orang anak,selalu menang contest percutian ada skali menang oliday kt hongkong tapi disqualified sebab salah resit sayang gile kan?
alya sofea -suri rumah sepenuh masa, ratu event rajin join event2 pon selalu menang contest kt fb
bella - newbie comper memula menang voucher mcd RM100 lepas tu dia tros aktif & menang mcm2
kak azizah - haaa yang ni otai...orang lama ni..katanya start join contest dah lama sejak dari sekolah...offline contest memang makanan dia...fb pon selalu nampak nama kak azizah ni naik, cikgu sekolah dekat rawang anak ada 5

 bella ni cam ada iras memey & syura kan?
 ni kali ke3 makan kt TGI, tak tau la tekak kita je ke rasa camni...
untuk kali ke-3 pendirian kita tetap sama, makanan kat TGI so so aje...saya lagi suke chilis dari tgi
bukan saya je kata gitu kawan2 lain seme komen makanan xberapa sedap lepas tu masin terlebey

 ni paling sedap



 fish & chips kureng sedap lagi secret recipe
 ni ada video special kita record khas untuk mia...dia suke sangat tgk cite DEE tu kan hehe..ni adiah utk mia
video

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

muda lg..mmg tk kenal jugak...syok la mkn2 tp TGIF mmg tk sesedap chilis..menu kt TGIF kita suka mac & cheese je

juelee said... [Reply to comment]

TGI mmg taksedap pun.. suka lagi chillis atau tony romas....

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nadia tu member sue kat sekolah dolu..tetibe tau dia ni jenis hantu contest gak...terjumpe kat sini..dah add FB ngan dia..TQ to nana la buat jejak kasih..kikikikiki

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...