MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, November 9, 2015

mat rock ayam goreng kunyit, kampung pandan

 aritu kan masa kl fabulous hunt kedai ni salah satu checkpoint ktorg..tapi bukan kita yg kena makan..nengok cam sedap je cam terlior je kan...ari jumaat last week ajak opismate makan kat sini...kita mmg biasa ari jumat jadi penghulu diorang..tukang bawa makan jauh2 hehe..ye la ari jumaat kan rehat lama..so nak merewang jauh2 skit la bosan asik makan area opis je

kedai ni location dia dekat sekolah aminuddin baki, sebelums ampai sekolah ada petronas, dia deret2 petronas tu la..memula oder set ayam goreng kunyit skali ternampak set super supreme cam combo la seme ada ayam, sotong, udang & daging satu set tu ada sup fishball, sambal belacan,puding mangga & air RM12.90 air plak ada 3 pilihan ice lemon tea, bandung & air jimmy asmara amboi kemain nama asmara! hehehe

berbaloi wa cakap lu! dah la lauk selambak2..mmg berbaloi sedap pon sedap..so klw korang pening2 nak cari tempat makan mana, sila la terjah kedai ni..recommended!eh...over plak promo kan..kot la abang mat rock baca nk sponser kita lunch sana kita sedia menadah tangan hahaha...

 siap ada delivery..dah mcm no mcd hahaha terbaik!







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

Mmg suka nasi ayam kunyit ni..dlu pernh mkn ngan Julia die ltk sambal skali ngan ayam tu pedasss gilosss, mmg xleh mkn.. Agaknye terslh aritu sbb dh ckp xmo pedassss..lps pd tu mcm fobia jp nk bli...Bila dh lama br bli blk.. Hehe..set combo tu menarik

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

nampak sedap tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...