MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 18, 2015

menang bekalan setahun chatime

aritu menang bekalan setahun sabun mandi shokubutsu, pastu menang stahun bekalan sabun basuh top ni menang bekalan setahun chatime plak..waaaaaaaaaaaaaaa i like...chatime ni mmg fav la...dedulu suke nau buh bubble tu tp sejak org kata bahaya dah stop amek grass jelly je xpernah oder lain selain pure cocoa...

contest ni ada 20 orang pemenang yang bakal dapat setahun bekalan chatime kencing manis la aku hahaha....lama kita tunggu dia announce winner akhirnya elina baik ati tag kt fb tq elina!


 ni la gambar bertuah itu
mmg juri seme suka kan gambar dalam air
asal ada contest je aku terjun dalam air hahah apa nak buat
ni dah jadi trademark kan...lagi2 nk gmbr kreatif lain dr yg lain
bile kita dh ada trademark berani orang nak tiru?nak kena kecam sila lah try 
waahhhhhh gitu kasi warning kan hahahaha....
mujor la mmg cup dia seal idok la swimming pool tu perisa coklat hahaha


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Tahniah Nana... jimat setahun belanja tu ..

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah bekalan sethn..lama tk minum chatime

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats Nana!! tu la..dah jadi trademark Nana, tak leh org nak tiru..he he..

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

ya allah nana sedap tue setahunn.. nak free..haha..sila jangan unfriend saya kat FB kihkihkih

nadiah hanum said... [Reply to comment]

Tahniah...tapi gambar tu memang kreatif, selayaknya menang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...