MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 6, 2015

menang cash RM50

 aritu ingat tak kejap ada orang meroyan kat fb DL komplen susu dah mahai..sape tah orang tu lupa dah hahahaha...konon2 nak boikot xmo bli DL..tuka kepada Dugro skali anak dia xserasi ngan dugro berak keras tuka balik DL hehehe..

DL yang besnye dia banyak contest..mcm2 contest aritu contest duit raya RM1k kita join 20 form tapi xde luck..ni ada contest baru senang sangat..bli mana2 pek susu 1-6 tahun dalam pek susu tu ada satu kod submit je kod tu dekat sms & dia akan reply sama ada kot tu kod bertuah atau tak

hari pertama join masa 3hb beli 5 pek susu ada 1 je kod bertuah, klw di pilih sebagai finalis kena poskan kod bertuah tu +kodbar susu so nanti tunggu je la cek sampai dekat rumah...hadiah2 sangat menarik wang tunai RM50,100,150,300,500,1000 & 5000 ikut luck la kot korang submit kod tu kod yang bernilai 5000 memang rezeki korang la

so apa lagi kawan2 jom la join contest senang ni..tadi kita bli lagi 8 pek ada 2 kod bertuah berapa amount yg menang blom tau lagi petang esk kul 6 baru boleh cek...

kelmarin punya kod ada satu yg luck
no contoh kod xyah la korang try nk guna kod ni haha dah guna pon bukan kod bertuah
result 3hb alhamdulillah rezeki

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kalo dpt 5k tu masyukkkk kn

eima said... [Reply to comment]

TAPI ANAK KITA TKMINUM dl DAH ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...