MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 6, 2015

menang outfit of the night

contest ni dekat ig TV3 anjuran bersama huaweimalaysia, just upload gambar ootn (outfit of the night) kekonon baju yang kita akan pakai untuk pakai ke majlis anugerah ASK2015, dia nak gambar kreatif katanya...mana nak cari ambar kreatif, anto je la gamba tengah pusing masa raya aritu...

gambar ni memang bertuah aritu dah menang poh kong ootd dapat voucher poh kong rm1000, ni menang ootn huaweibestwei.hadiahnye dapat pass ke anugerah skrin 2015 lepas tu hadiah utama dapat handphone huawei, xtau apa kriteria yang di pilih untuk dapat hadiah grand prize tu

cam xbape minat sebenarnya nak pegi majlis anugerah ni..nengok lah nnt klw dpt tix ni kasik je la kat kengkawan...tu pon klw xmo pegi la..kot hati gedik nak pegi xjadi la kasi orang hehehe



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...