MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 5, 2015

murtabak paling sedap di KL

klw masa kecik2 murtabak paling sedap murtabak pak din kat pasar keramat..tapi sejak pak din dah xde murtabak dia dah tak sama ras cam dulu...ada satu lagi tempat murtabak sedap yang dah xde dulu dekat pasar malam rabu flat colombia taman keramat, murtabak satu RM1 lepas tu naik RM1.50 mmg sedap inti padat tapi sejak pasar malam situ dah tutup xtau mana dah diorang pindah....

klw area office plak murtabak sedap tepi giant setiawangsa tu, RM3 not bad tapi tak tebal...tapi yang kita nak perkenalkan ni memang terbaik wa cakap lu....harga ayam/daging RM3 dia nye mertabak tebal penuh dengan isi ko tak kan jumpe bawang je yang penuh tapi inti tu penuh padat berketol2 daging dia..umpama mcm sekor lembu ada dalam murtabak tu heheheh...

kita start kenal murtabak ni masa zaman sekolah lagi..sampai la skang klw pegi chow kit mest singgah beli..dapat makan seketol kenyang kau!kedai ni btol2 tepi balau polis jalan raja bot kat area kedai menang glassware tu tepi2 kedai buah...nak tau sedap ke tak, betol ke tak kita ckap ni nanti pegi cokit try la beli



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

jauhnye nk pi cari hehehe
aku suka murtabak mengkasar pekan .. mmg terbaik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...