MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, November 6, 2015

pak din ikan bakar tanglin

ni kali kedua makan ikan bakar pak din ni, dah kebetulan ada keje area situ so singgah la makan...sorang2 je makan sian kan?hahah dedulu kan cam segan nak makan sorang2 tapi lama2 dah biasa..ok je klw nak makan sorang..even ada mata2 yang memerhati nengok pelik je kita makan sensorang hahah dulik kan aku klw dah lapo aku memang tak nampak orang...

masa memula makan dulu kita rasa xberapa nak sedap tapi kali ni sedap plak..ikan bakar dia lain sikti dari pasar keramat & jalan bellamy masing2 ada kesitimewaan sendiri.ikan pakar pak din ni dia curah air asam tros atas ikan cam gitu...klw kt pasar keramat ada pilihan air asam & kicap sama juga dekat bellamy ada pilihan air asam & kicap...pak din ada variety ada sotong & banyak jenis ikan...klw pasar tu ikan saje xde sotong

tak mengecewakan, recommended!

kita amek ikan keli sekor, nasi dengan rebung msak lemak cili api air teh o ais limau RM13
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Pagi2 buat akak terliurlah nana..
Macam nak mencari ikan bakar jer tghri ni :D

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

ila dulu selalu makan situ
air asam dia ikut nasib
kadang sedap bangat
kadang..hurmm
tapi ikan bakar dia memang fresh gitueee

eima said... [Reply to comment]

MENARIK ... TP KLU KEMBUNG MESTI LAGI BEST NI KAN .. HEHE KITA MKN IKAN KEMBUNG JE

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...