MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, November 11, 2015

sesi ramah mesra ekslusif bersama siti saleha, syarul ridzwan & bunkface @ASK2015

ok, kisahnye camane saya bole dapat tiket ni, saya menang dekat ig huawei, menang OOTN huaweibestwei dapat la 2 pass vip ke ask2015 & hadiah utama contest tu dia nak cari baju paling cantik masa malam anugerah tu, majlis tu khas untuk 25 orang pemenang (sorang bole bawa partner) kiranya kena la pakai cantik2 untuk diadili oleh juri..sape pakai paling vogue menang la handphone huawei G8

kita mulanya tak nak pegi sebab takde baju...& memang xde nak sewa2 baju bagai..xde bajet kekekeke...tapi sebab kakak pon menang so kita bawa la dia skali..kesian xde orang bawa dia kan..ajak la sorang opismate jadi partner kita malam tu...

acara meet & greet dengan 3 artis ni mula kul 5, ada makan2 dekat dewan apa tah xingat sebelum anugerah ASK bermula..sangat private la majlis tu khas utk ktorg aje...sesambil tu huawei perkenalkan telefon terbaru diorang...lepas tu para pemenang kena buat catwalk sorang2 atas stage...hahaha kita lari sebab malu..xmo xmo malu orang nengok..mmg kita datang bukan untuk menang..pakai baju pon biasa je..xyah la nak catwalk ahhahah i kan penyegan orangnye

dan di akhir majlis geng2 contest juga menang..tahniah murni dengan gaun blink2 sangat menepati tema black & gold dapat la bawa balik hangpone huawei..bestwei! hehehe...seronok sebab ramai kawan2 contest yang kita kenal jumpe kat sana..& ada yang jumpe buat pertama kali mcm murni & abang aziz

ye saya tau muka saya bulat


ni plak gegamba ngan geng comper
dikmas dah lama xjumpe dia
 bersama otai2 comper
kak intan, murni danish, iris delisha & alya sofea
  abang aziz & kak inta diorang ni terer tau menang saje
.
kiri tu kakak kanan tu opismate
nama majlis ni meet & greet with syarul ridzwan, siti saleha & bunkface
tp saya minat syarul ridzwan je kekekek..
xde gamba ngan siti saleha dia cam rush nak siap utk red carpet
xde gambar ngan bunkface sebab saya xminat hehehe
tinggi btol kuril ni..ensemmmmm
 kuril selfie guna henpon saya sebab dia tinggi kan so suh di ala tangkap
 makanan yg super duper sedap



pemenang best dress
 ting..
lepas solat magrib dah tuka style shawl hahaha...xtahan nengok muka bulat sangat..
pakai gini dapat sorok skit pp pau tu

video



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronoknya dapat jumpe syahrul ridzwan kan

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Tahniah nana..
Lawa nana tau..hehehe

Ain Humairah said... [Reply to comment]

Nana, xderla pau sgt pp tu.. cer banding ngn muka kiter ni haa.. huhuhu

Masya said... [Reply to comment]

bestnya dapat jumpe syarul ridzwan .. suke tgk dia senyum... pastu selamba je.. selfie dgn peminat ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...