MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, November 26, 2015

uda's mini waterpark

last weken bawa bebudak g umah uda, umah makcik diah kt subang sana..lama dah tak pegi umah uda...saje la bawa bebudak mandi uda punya mini waterpark konon2 hahaha...adoi la..asik2 tengok diah post gambo aramie mandi umah uda kita pon tingin la bawa bebudak sama..kasi diorang main skali

kreatip btol tuan umah ha...kolam plastik tu siap ada slide ada air pancut hahaha ni seme keje tuan umah la..slide tu buangkan buaian dia jadi tempat laluan bebudak naik slide, pastu payung tu function dia selain kasi teduh bole selit pair air jadi la air pancut kreatip! kekekek....

sonok btol la budak2..aramie mandi tak sampai sejam si kakak & adik mandi sampai kecut..orang panggil naik tak nak naik..dari air paras buku lali sampai ke paras lutut adik xmo2 naik..adik tah berapa kali tertelan air xtau la hahaha...

dah abes mandi tu saje tanya kakak mana best mandi sini ke mandi swimming pool umah mek (kazen dia) dia cakap sini lagi bez sebab kolam ada tempat duduk...hahah kakak..kakak...air paras betis pon dia kata bes..dia lagi lebih2 dari adik

haiih la hai..sonok nengok anak2 happy...tengok la cuti skolah ni cam ada plan nak bawa diorang oliday dekat2 je harapnye jadi lah nanti









m
n


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

bdk2 ngan kolam+ air mmg happy sokmo kn...nk2 ada slide tu hehe

Lea Ismail said... [Reply to comment]

seronoknya mereka. kalau dapat kat anak saya adli mau dia tak nak keluar kolam tu

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Anak2 kalau dah jumpa kolam..
Semuanya best Nana..
Kalau nak dorang happy bawa saja mandi kolam..
Itu pun mereka dah gembira kan :)

eima said... [Reply to comment]

sama la kami buat pool kat anak-anak on weekend ... berendam la sampai puas ....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...