MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 30, 2015

bila rajin..

mmg jarang bawa bebudak g playground...sebab xberapa nak rajin kejar si darwish...dia tu kalau main jenis tak ingat orang dia suka ati je nak lari kemana2..kalau bawa g main taman tu esp taman yg crowded mata tu mmg kena buka luas2 perhatikan dia main..lepa skit kang entah mana dia pegi...pastu klw dia melencong skit dari landasan kita nak kejar dia kemain dia nye lari laju tau...ibu yang dulu atlet kat skolah pon kalah..nak2 dah gemok skang semput nak kejar haha...

aritu tetiba mood rajin datang bawa la diorang main kt taman tasik datuk keramat tu..kebetulan masa pegi parking banyak lagi..kalau kata masuk2 xde parking mmg balik dah tu.xlama pon sejam lebih je kasi diorang main..

dah datang taman jangan berangan la nak bawa duit 10 inggit je dalam poket..kena besedia ngan segala natang jualan yg ada hahaha...ngan belon la kopok, air, jajan haih skali turun taman mmg melayang gak la duit..kadang xlayan diorg nak bli belon sgala..tp klw dah memekik kt taman tu nak belon ultraman ko ghase?nak biar dia memekik?dah bli utk sorang.. sorang lagi mrajuk plak nak juga belon eii geram nak luku! hahaha...kakak..kakak..dah tua bangka pon nk belon..memula xbli majuk bawa diri tepi tiang lampu eii geram nye nengok kasi duit 5 inggit suh bli belon kemain riang bahagia senyum nampak gigi rongak

tu pasal xleh nk g taman selalu..nanti kena cukai! hahaha...sekali skala xkisah la kan duit nak abes kat sape lagi klw bukan utk anak2

 nengok muke adik kemain nakal tu

 terkeluar botox kena shium haha
 kakak majuk xdapat belon



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

dorsett pink said... [Reply to comment]

saya selalu bawak anak gi playground.. sebab nak bagi die hirup udara segar & nak die berexcercise.. and sebab tak nak die main ipad and gadjet

dorsett pink said... [Reply to comment]

saya selalu komen kat post2 nana, tapi bila baca balik, komen tu tak ada.. tak tahu kenapa.. huhu.. btw, saya suka baca blog nana ni...

eima said... [Reply to comment]

aku ni pun dah lama tak bawa anak pi ke taman .... malas ... haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...