MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 1, 2015

buat waterpark sendiri :)

aktiviti cuti sekolah yang tak berbayar & seronok...heheh

ni la dia..bebudak klw jumpe air mmg tak ingat dunia...apa yang mak pak perlukan sedikit kreativiti je..untuk buat anak2 happy heheh...last week mmg plan nk bawa diorang g mandi kt klcc, tp kakak cakap tak elok..kuman la apa..ok xpe kita buat kolam klcc kat rumah...hehehe...mujor la belakang umah tokwan diorang tu luas..teduh plak tu..

apa lagi..buka kolam plastik..pastu amek slide tadah dalam kolam...seronok btol darwish..bukan darwish je..kakak yang tua kaki terlunjur kolam pon join sama..hahah abes lecak belakang umah tokwan..

dekat 2 jam kasi mandi...darwish cam bese la mana reti puas...dah kasi 2 jam mandi pon xnak naik sampai melalak2 orang angkat tukarkan baju...lepas bg minum susu...dia bantai tido 3 jam..petang tu sambung balik mandi






 kemain kolam lg satu ni siap ada air pancut, cucuk je getah paip kt lubang tepi kolam tu kuar la air pancut sekeliling kolam
memula buka satu kolam pastu buka satu lg ambikkan!


.



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

bdk2 dpt main air suka sgt la...wah siap kuar air pancut hehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok dorang ye mandi manda

adda syuhada said... [Reply to comment]

Salam..suka betul tgk bdk2 tuh....klu anak sy ni mau kecut bdn2 dok main air..:)

zaffira said... [Reply to comment]

huiyoo...siap ade air pancut keluar..bestnye!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...