MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 14, 2015

cara licik orang nak menipu

 haih...macam2 cara kalau orang nak menipu kan?oleh sebab kita dah terdedah dengan segala macam jenis penipuan2 kat laman sosial ni, jadinye kita dah bersedia, dah tau dah alert.

ok nak dijadikan cerita minggu lepas dalam ari jumaat ada dapat msg dari no ni katanya nak beli roller blade..kita jawab la..kita tak jual roller blade..dia pon reply opss sorry..tengok dalam internet awak ada jual roller blade..dia cakap kalau salah xpelah abaikan..

ok ari ahad malam sekali lagi dapat msg dari no ni...apa yang dia msg korang boleh baca kat dalam ni kita print screen satu2..kau rasa?kau nak ke tolong topup dekat orang yang tiba2 tersalah msg kau??dari aku tolong kau baik aku sedekah dalam tabung masjid..ada juga saham akhirat aku hahah..

dah tu bile kita tak nak tolong dia boleh FUCK kan kita..dasar kurang ajar punya budak..aku baca mesej kau ni pon dapat tau dasar budak hingusan tulisan tah apa2 awaa ,sngd, twu..cam budak terencat pon ada...nah kau nak bodohkan aku kan..kau salah orang la budak..kau yang kena bodoh dengan aku..

saje aku tak tutup nombor kau..biar kawan2 berwaspada kot ada orang lain bakal2 jadi mangsa kau..kalau nak tau bile dia msg kita akan keluar nama wasap dia nama perempuan suhana ke apa tah..pastu aku saje try call guna no lain..mmg sah budak perempuan

kat sini aku nak bagi warning yea..aku publish no aku dekat blog sebab urusan meniaga...jangan lah amek kesempatan pulak kau nak cuba2 nasib acah2 minta tolong topup, kepala hotak kau lah...aku senang je..kau buat lagi memang aku report polis jea..bukan polis tak boleh cari kau kat mana...








Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

macam2 la sekarang ni tau...hahahahah...cakap siakap keli, terus senyap..hahahhahah

Falsya said... [Reply to comment]

mmg kohaja budak nie..ejaan mcm org terencat nak paw org lain..

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

wei... laki aku pon dpt wasap ni malam td. aku yg reply. aku cakap cuba lagi taon depan. ok. bye

pastu dia cakap camtu ar.. tunggu balasan la tak tolong org. blabla

zaffira said... [Reply to comment]

hahaha..nmpk sgt budak hingusan..tah ape2, mintak tolong nak maki org plak..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...