MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 18, 2015

dinner dengan kesayangan

ahad lepas g hantar rendang kat kawan sekolah kt taman melati, lepas tu janji dengan pasya nak jumpe kat mcd melati tu suh dia amek rendang daging dia sekali..sebab dah berenti pon depan mcd tunggu kawan amek rendang bile tanya kakak nak makan apa?dia jawab M (mcd) tanya adik plak nak makan apa dia tiru kakak M juga hahah...

ok la lepas anta kt kawan kt pv2 tu uturn g mcd yang ada mcafe tu kat melati juga tp arah ke melawati dah..mcafe susah nak jumpe..kita mmg suke mocha frappe dia setanding starbuck xla mahai cam starbucks.

bile masuk mcd suh mia oder kakak oder la kakak nak apa..sekali amek ko..dia sedap je oder fries,bubur,frozen mix, orea mcflurie, air milo tu seme dia sorang je makan ok! adik plak oder set nuget je pon abes dia bedal sorang kuat makan tol!

kita plak sebab xberapa lapa oder rvc & mocha frappe, bole tahan mahai rvc dia RM10.50 satu slice seb baik sedap!xpela..sesekali belanja anak tekak pon selalu dah makan kt luar sekarang..malas bawa darwish tu xdok diam.

dah abes makan datang la si mek kedek2 ngan mummy dia..eii geram nye lahai..kita berani cakap sape jumpe si mek klw tak de naluri nak gomol2 memang korang kena cek ngan doktor ada la something xkena tu haha..geram tau dengan hantap mantap dia tu kedek2 eiii susah tol nak amek gambar ngan dia tergeliat nak turun klw orang dokong,



 tengok si mek xmau kasi kejasama biasa dia tu!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

Sharinginfoz said... [Reply to comment]

sedapnya red velvet lama tak makan benda alah ni

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Alahai mek..
Bila lak ibu nak gomol2 kamu nih...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...