MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 2, 2015

kat mana bli scooter ni?

last week dok upload gambar mia & darwish main scooter ni ramai yang tanya beli kat mana?dah lama dah bli ni lepas raya aritu singgah kat kedai barang baby kat area umah nak bli botol susu darwish konon2 bli la adik motor skali kakak majuk nak scooter..udah diaorang bdua pau ibu nak menan sorang satu...

scooter ni harga dia RM120 tapi kita bli 2 brang kita minta la kurang dapat la RM95.best scooter ni senang nak main..tak yah susah nak balance2 badan sebab dia ada dua baris roda...seronok je tengok mia main..kemain dah laju main skang siap buat aksi2 lap dia hehe..

sebelum beli kt mia aritu mmg tak pernah nampak orang jual kat ig or fb tp lepas dah bli ada kawan jual kt fb dia..harga RM85 siap postage lagi...haa kalau korang berminat nk bli sila pm FB LIYANA JAMIL scooter ni siap ada lagu tau tapi kita tak bubuh battery sebab memekak! hahah volume dia paling kuat dia kasi xle nak slow kan..


tengok la adik tu yawah..yawah...(yallah) takut ke apa tak tau la hahaha
video
 sape minat cepat la pm liyana jamil
 
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok la bebudak naik yee

eima said... [Reply to comment]

menarik ... tp mls nk beli mainan dah ..sbb budak2 ni main seklai pastu tak main dah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...