MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 17, 2015

keje hari minggu :)

orang weken bole rehat2 kita tetap keje heheheh..keje menghantar rendang paru kat kawan2 yang oder...tapi ni kira last la kita buat delivery sebab start selasa aritu kita dah guna khidmat matdespatch.com.

sebenarnya seronok juga buat delivery ni sebab nye dapat jumpe kawan2 yang mmg dah lama kita xjumpe..lagipon kita mmg suke merayap..berbekalkan encik waze kita selamat sampai depan muka pintu rumah2 kastemer kita

sebelum gerak untuk delivery kak azrine datang amek rendang 2 pek, tq kak!
ni feedback dari kak azrine
first gerak g kajang jumpe kawan blogger ila salleh
 ni komen dari ila, tq ila!
lepas tu gerak g puchong yang ni mmg kita tak saba2 nak jumpe dia
nurul huda aryantie kawan baik masa sekolah rendah, last jumpe masa darjah 6 selepas 20 tahun baru ni kita berjumpa balik..kawan kita sekarang dah buka spa rosena spa kat puchong
komen dari huda, tqq
 lepas tu hantar pulak ke ita kat shah alam tp lupe nak amek gambar sama ralit sangat borak hahaa
komen dari ita, tq
lepas tu ke bangsar jumpe pakdee kt tempat keje dia, tq sudi oder pakdee
 komen dari pakdee
sebenarnya kan..sejak kita buat business rendang ni ada gak mulut2 puaka cakap camni..eh kau ni tak penat ke?gigihnya kau...kau tak cukup duit ke?dah sengkek sangat ke sampai kena buat2 rendang ni??ok lah..for your information...alhamdulillah duit gaji saya lebih dari cukup nak sara hidup saya & family saya..

seme ni datang secara tak sengaja..tak sengaja orang oder lepas tu bole dapat sambutan pulak..dah memang saya minat memasak, so kat sini satu kelebihan lah dekat saya dapat side income dari menda yang kita minat.

lepas tu saya ada goals..nak simpan duit untuk reward diri sendiri..xleh la bagitau apa menda yg saya nak rewardkan diri sendiri tu cukupla saya simpan sorang2 nak share kt orang buat apa?cuba la jangan sakai sangat cakap bukan2 kat orang boleh tak?..jaga sikit kata2 yea sebelum berbicara..jangan sampai melukakan hati orang..sebenarnya sikit pon saya tak rasa penat, happy lagi adalah...nak2 dapat komen yg best2 dari kawan2.

xpelah..lantak lah orang nak kata apa saya sikit tak amek pusing, awak ada mulut awak berhak nak kata apa..saya xde hak nak tutup mulut awak..tapi awak kena ingat ni semua namanye rezeki dari allah..


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

ada juga komen gtu...adoi2 sbr je la...die jeles tkdpt mkn rendang paru sedap tu kot tkpn die jeles org dpt duit lebih..ingt yg niaga smua tu sengkek ke...isk2..ada juga yg dh byk duit tp still nk niaga sbb sukaaaa & minat kn

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

sbnrnya bila kita jual makanan..

makanan tu sedap dan menggembirakan orang...

dapat pahala dah..

kdg2 mulut manusia lagi berbisa dari sebilah parang yang tajam..

buat bodo jer nana, janji kita gembira

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

siap boleh bet rendang mak tom diva AA tu tak menahan tu

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

persetankan komen2 negatif tu. kena ikut cara dato vida muahahah

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Komen cmtu komen yg nk jatuhksn kita nana...jgn lyn k...

misz sheyla said... [Reply to comment]

klau nk delivery ke putrajaya roger2 kite boleh???? nk try jugak... ke blh pos???alaa teringin pulak... satu bekas berape??

eima said... [Reply to comment]

laaa ade juga org dengki ye .... tak pe la .... semoga rendang nan berkembang lagi ....

Nory Zoulkefle said... [Reply to comment]

oooo akak kenal kak nurul yer...jauh tu hantar rending sampai ke puchong...hehehehe...

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

semoga murah rezeki nana & anak2...kena buat fb khas utk rendang tokwans kotttt

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

jangan pedulik apa org kata..once dah terjebak berbusiness..takkan boleh patah ba;ik..nikmatnya haha..allah je tahu... sama mcm contest wakaka

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...