MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 7, 2015

komen dari customer #rendangparunana

alhamdulillah...rendang paru kita dapat positive feedback hehe..suke nye.ni rasa semangat nak buat lagi...masa mula2 kita buat 2.5kg licin, second batch 4kg licin, arini kena buat lagi 4kg sebab dapat banyak oder..

terima kasih banyak2 customer kesayangan saya...ada yang dah oder 1 pastu repeat lagi 2 ada dah oder 2 repeat lagi 2 allah..seronoknya kita...alhamdulillah rezeki allah...

pada sape2 yang nak oder bole wasap kita yea...kita tak pos tapi kalau kata korang nak delivery insyallah kita akan usahakan..nak berbaloi kumpul oder dengan kawan2 so xlah rugi sangat bayar kos delivery kalau setakat nak hantar sebekas kan?

ni masa sabtu lepas buat 4kg lenguh bahu mengacau hahaha...


 nett memula oder 1 repeat lg 2
.
ayu memula oder 2 repeat lg 2







Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

kita suka paru....smlm mkn skit...ada lg..kn nanti mkn lg hehe

mummy_ayu said... [Reply to comment]

memang cedap!! Ayu memang suka paru but malas nak masak sbb yg makan Ayu sorang jer. so.bila nampak Nana buat..laju jer la.. yum yum!!

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Nanti kita nk order jugak..cuma kita skang tak smpt nk g mana2..busy skt..nti ye

Amanda Suria said... [Reply to comment]

SA suka jugak tapi COD kan...masalahnya SA kat KL Sentral...huwaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...