MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 23, 2015

mandi manda @ primaland resort water park

kalau kt kl ada 2 tempat je pernah bawa diorang mandi kat water park, kakak pernah mandi dekat wet world & sunway lagoon, adik plak merasa gak g sunway skali.kita klw g holiday mmg prefer mandi kolam dari mandi laut..xminat dah tua2 ni nak mandi laut, melekit2 lepas tu leceh nak salin2 baju kt toilet

aritu masa kt primaland resort kita bagi diorang mandi puas2...dah alang bayar masuk sorang RM20 biaukan mandi sampai itam hahaa..mmg berbelang masing2..dalam sejam gitu lepas mandi adik tetiba nak naik..agaknye dia mula rasa badan tak sedap...sebenarnya sebelum gerak g pd darwish demam...adeh nak buat camane kita dh plan untuk kakak..xpela..bawa la juga adik xkan nak tinggal..bawa bekal ubat siap2..

bila darwish dah mula  cam monyok agaknye panas dia dtg balik maka kita pon bawa dia balik..tinggal la mia & kazen2 dia mandi, sambil kakak tolong jagakan...kt sini xla risau sangat sebab kawasan yg dalam tu paras leher mia je..mmg dia sampai jejak kt dasar so risau sangat + ada kazen dia darjah 6 ikut sekali..sebelum balik bilik dah pesan kt mia..nak main biar sama2 jangan berpecah.

balik bilik kasi darwish makan ubat bagi susu...lepas tu dia mula aktif balik siap ajak turun mandi hahaha..sabo je la budak ni..lama gak dok dalam bilik tunggu diorang abes mandi..lepas tu kul 5.30 masing2 balik bilik menapak bole tahan dari blok A.bila tanya seronok ke kakak??
seronok...BAHAGIA NYE KAKAK..hahaha ayat poyolah...watever!

dah siap diorang salin2 baju seme..kasi makan kenyang2 bawa bekal ayam black pepper pastu nasi masak dalam bilik.save duit! hahaha..ramai2 gitu nak makan kt kedai pokai ok! 

.


.


.
budak dh mula monyok demam kembali menyerang
abaikan jerawat ibu tu
.
memasing dh kenyang perut layan tv





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

seronok dorang mandi2 yee

dorsett pink said... [Reply to comment]

kat pd pun ada water theme park ye.. baru tahu.. thanks for sharing ibu damia

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Bestnya...share la hrga bilik kt sini

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Cuti sekolah kali ni aqil x kemana pn..
Kesian dia..
Ingat esok nak bwk berjalan dekat2 je..
Dah hari ni tetiba bdn naik gatal2 lak dia..
Haishhhhh!
Bwk g klinik doktor nak cucuk menjerit x mo..
Last2 bg ubt mkn je..

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

penah pegi sekali dulu. bau klorin kolam die kuat gile huhu

Nana said... [Reply to comment]

@syawalsimpsons
lama sgt xbwa diorg g oliday siann hehee

Nana said... [Reply to comment]

@dorsett pink
haah dah lama dah waterpark ni
dulu lagi happening skang so so je tp ok la

Nana said... [Reply to comment]

@Chekgu Azrine
harga bilik rm150 kak

Nana said... [Reply to comment]

@Salina@IbuAqil
heheh sama la mia pon
sian dia
dok berzikir nak g jalan nak g jalan
sini je la mampu bawa

Nana said... [Reply to comment]

@MRS. K ^ibuhadifhessa^
yeke aku xmandi wei
tp diorg lepas mandi mata merah menyala rambut pon kemain kusut masai mmg kuat klorin ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...