MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 9, 2015

misi menghantar rendang customer

allahuakbar...sangat luar dugaan betol business rendang kita ni..mulanya buat untuk potluck lepas tu saje gatal2 cakap agak2 ada tak orang nak oder...dari 8 orang oder memula sampai ke hari ni dah 86 bekas dah dijual

ni seme kuasa viral fb & ig...dah tu bile sorang2 up feedback yang baik pasla rendang ni abes kawan2 yang lain nak oder sama..tq kepada yang sudi order..tq kepada yang rekemen kat kawan2..tq kepada yg sudi repeat order..tq banyak2..

memandangkan oder yang bertalu2 memang tak cukup tangan nak buat..memula kita buat sorang2 lepas tu kita rotate dengan emak, lepas tu makin banyak dpt oder ajak kakak sekali buat, jangan risau..resepi yang sama..& rasa tetap sama hehehe..

ni cite ari rabu buat delivery ke melawati, cheras, putrajaya, serdang, kl central phewww 7 jam dalam kete sampai xsempat makan hahaha...klw area kl insyallah kita pro sekali kena anto putrajaya agak seram hahah sebab tak pernah drive sendiri ke putrajaya..memang mengharapkan waze je bawa ke tempat dituju, saje bawa extra 10 bekas sekali dah sampai putrajaya dapat wasap orang nak tumpang oder, bawa 27 bekas, abes licin!

ni baru siap masak ltk dalam freezer, peti ais mmg penuh ngan rendang hehehe

 tq soya bli rendang kita
 kawan kolej ila datang dari banting jumpe kt purtajaya nak bli rendang terharu kita

 seronok kite berjalan2 kt putrajaya hehee...sesat juga even pakai waze
 balik anto kt kl sentral plak
 batch ke-5 kakak pulak buat, lepas tu tak cukup lagi 6th batch mak buat, skang dah 7th batch phewwww



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

10 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

murah rezeki...nasibaik ada assistance...nanti kita nk repeat order, kita msg

Amanda Suria said... [Reply to comment]

Alhamdulillah....rezeki kan..ini la kuasa media sosial...well dah makan dah rendang Nana dengan kawan2 opis..semua kata sedap...nanti kita up entry eh...thanks kat Falsya gak sebab berjaya buat kita terliur...hehehe..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Alhamdulillah...murah rezeki nana

mummy_ayu said... [Reply to comment]

alhamdulillah...murah rezeki.. memang cedap. Nanti Ayu pun nak repeat lagi...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Akak nak merasa juga nana..
Tapi sabtu ni akak tiada di Shah Alam,
Jumaat balik kg suami..
Nanti kalau ada deliveri ke Shah Alam bagi tahu tau :)

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

alhamdulillah rezeki mencurah2 tu...

ayu Ismail said... [Reply to comment]

Kalau dekat akak pun teringin nak beli

Azura Aziz said... [Reply to comment]

alamak xtau nana g putrajaya.. tau mmg nak beli dah huhu

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said... [Reply to comment]

nana sedap ..mcm mak kita masak.. bak kata anak2..masakan yg sedap tue masakan dari hati haha

ameris said... [Reply to comment]

bila nak datang area kl sentral lg?
nnt bbgtau ye...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...