MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 29, 2015

musim buah ngaku dah kembali

last week pegi giant nengok dah ada buah ngaku..buah yg ada stahun sekali je time musim raya cina.kalau sape yg follow blog kita mest tau kita dulu siap meniaga kerepek ngaku hehe..tu zaman2 rajin dulu

ni baru2 keluar mmg mahal lagi harga dia..esok dekat2 nak raya cina mgm harga dia akan turun..tp yang ni kt giant RM3.88 kira ok la sebab pernah tgk sampai RM5 sekilo kat pasaraya..kalau sape2 yang still tak tau lagi..nak buat apa dengan buah ni..kulit dia korang kopek, batang tu tinggalkan suapaya senang nak sagat..cuci bersih2 & terus sagat dalam kuali & goreng jadi la kerepek ngaku

rasanya dia sedap mcm kerepek pisang tp lagi sedap dari kerepek pisang tak caya try lah

 ni la rupa kerepek ngaku

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

cheq da said... [Reply to comment]

Sedap ker ni...xpernah tgk

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Dap oooo kepek ngaku...
Teringin lak daku..
Mana nak cekau na oiii..

Eda Ejai said... [Reply to comment]

ni same ngan sengkuang cine ke?

eima said... [Reply to comment]

HANYA ORG RAJIN JE BOLEH BUAT NI ...AI PEMALAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...