MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 17, 2015

patin tempoyak @ medan selera setiawangsa

 kita ni nama je opis dekat dengan medan selera, tapi pegi nye memang jarang sekali lah..kadang sebulan skali g medan selera, bukan jauh pon jalan kaki je..sebabnye kita jarang lunch..biasa pagi makan berat2 lepas tu kenyang plak lama..tu pasal jarang keluar lunch, tp klw jumaat mmg panjang skit la langkah merata bawa budak2 opis g makan

tp sesekali tu teringin rasa nak makan kt medan selera pegi juga la..tp kebanyakan member opis seme malas berjalan haaha..klw sesekali ajak diorang ok je..aritu diorang g makan patin tempoyak, kita plak cuti katanya kedai baru buka..xpuas ati diorang makan time kita cuti so semalam ajak diorang repeat makan sini

kedai dia kat medan selera setiwangsa, btol2 kt pintu masuk tu.satu set RM14 ada ulam, air (bole refill) nasi & semangkuk patin tempoyak, kita amek bahagian ekor beso skit isi dia.so far ok tak mengecewakan tapi saya nak komen sikit mungkin saya tak berapa pandai pasal patin tempoyak ni makan kt luar pon baru kali kedua, 2,3 kali tu masak sendiri so bila masak sendiri kita ikut citarasa kita la kan.tp rasa yang ni dia agak masam & masin kalau dihirup mcm tu je klw makan ngan nasi tahan la sikit

so far sedap cuma klw ikut tekak saya, saya suka kalau kurangkan skit masam & masin, pedas dia dah sedang elok dah.tp apa2 pon tak mengecawakan sebab saya abes makan nasi sampai licin :)






Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

lama tak makan patin

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Akak suka ikan patin masak tempoyak temerloh tu..
Makan kemain lagi akak anak beranak..
Kekadang ada juga yg tak kena dgn selera kita kan Nana..
Tapi kira murah set tu..

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Kantin sek akk sllu buat...dan sedap!!

Farah Adilla said... [Reply to comment]

SEKARANG NI ADA TAMBAHAN MENU BARU LAGI...AYAM KAMPUNG GORENG..BESAR JUGA..SEKOR AYAM POTONG 4 JE...LETAK DALAM WARMER LAGI...PANAS-PANAS

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...