MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, December 21, 2015

pirate coffee keramat

dah lama tengok orang dok viral pirate coffee ni, tak berkesempatan nak try padahal dekat je ngan area opis ada buka..ni semalam kebetulan keluar tu singgah beli kejap nak rasa la juga kan..sedap ke sampai orang dok sebut2 kopi lanun ni hehe

kita ni pelik skit..kopi tak minum, mocha ninum plak..xleh minum mocha ice nanti sakit kepala tp klw mocha frappe ok xsakit kepala mcm2 kan hehe tu la gedik nama dia..kita oder coklat, dapat2 terus sedut

mak aii dia nye pekat, likat kawwwwwwww sedap gile ok..berbaloi dengan harga RM5 sebekas..mmg mabeles lah..jangan plak klw korang oder gatal2 nak minta kurang ice yea..sebab klw kurang ais kompom manisss..nak minum ni pon kena kasi ais dia cair dulu goncang2 bagi ais mengecik baru bole minum klw tak manis sebab ais tak cair lagi

rasa dia mcm chatime pure cocoa cuma takde grass jelly je..klw letak grass jelly mmg sebijik abes rasa cam chatime.ok sedap lepas ni bole bli lagi..nanti nak try amek perisa lain plak

diorang buka isnin-ahad 12.30 pm-6.30pm, lokasi dia btol2 dekat sebelah medan selera setiawangsa, sebelum masuk ke lorong medan selera ada orang jual2 tepi divider situ la dia.



nampak tak pekat dia
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Teringin nk try...tp xpenah jmpa yg dkt2

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

wahhh nampak sedap tu

mama tisya said... [Reply to comment]

mmg suka chocolate..dh try mocha ngan chocolate...suka lg chocolate sbb mmg pencinta chocolate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...