MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, December 18, 2015

potluck dengan kawan2

jumaat lepas kita apply cuti, plan nye nak g picnic dengan kawan2 geng kolej kita ni..mmg dah plan lama dah..tapi last mnt xdapat pegi sebab masalah yg tak dapat dielakkan..tapi ktorg tetap proceed untuk wat potluck dekat rumah ina..

so kita apa lagi bawa la rendang paru tu diorang kata teringin asik2 tengok kat fb je hahaha...ina masak mehun, hani bawa nasi impit, fyza plak bawa buah2.kita xbawa darwish ngan mia sebab diorang tengah leka main ngan kazen2 berkumpul umah tokwan diorang.

dah lepak2 gosip2 makan2...balik tu yang tros bawa bebudak g main kt sunway putra mall, seronok dapat lepak camni ktorg berempat ni mmg kawan satu kelas masa amek course secretary dulu..hani & ina mmg dok area keramat tu pon susah nak jumpe padahal dah dekat ni..fyza je jauh kt saujana utama, bile dah 3,4 bulan jumpe camni so kita ada plan la lepas ni nak mengopi2.





Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Sidratul Muntaha said... [Reply to comment]

mmg seronok dpt jumpa kawan2 yg sama2 belajar..
aku pun dekat 7 thun kot tak jumpa kawan2 aku geng mekanik dulu

eima said... [Reply to comment]

semoga freind forever ....

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronok nya dpt gather2 ngan geng2 lama...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Lama.xseronok2 dgn kawan2 lama

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...