MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 15, 2015

rendang daging & rendang ayam mari oder!

 hai kawan2...tak sangka la business rendang makin laris hehehe...dari buat rendang paru ada yang minta rendang daging & rendang ayam juga

ok la untuk pengetahuan, mak kita mmg dah lama amek tempahan rendang ayam, kalau ada orang oder memang dia buat..cuma nye kita tak pernah promote secara komersial lah...dari mulut ke mulut je..biasa nye kawan2 je mana yang tau selalu oder untuk raya, untuk makan2

ramai juga yang komen rendang daging & ayam xde jual ke?ok la...camni kita memang buat rendang paru packing kecik2 sebekas rm15 tapi kalau orang nak oder rendang daging & ayam kita xbuat packing kecik2 sebab permintaan rendang daging & ayam tak sekencang rendang paru..

so apa yang kita buat..kita amek tempahan sekilo terus untuk rendang daging & ayam plak kita amek rendang ayam sekor.harga untuk sekilo rendang daging RM65 & sekor rendang ayam RM60 (sekor ayam berat 1kg lebih)

untuk rendang paru & daging memang kita buat style rendang cili api 100% guna cili api, rendang ayam plak kita buat style rendang biasa guna cili kering, tapi kalau korang nak oder bole je request samaada korang nak style cili api or rendang biasa guna cili kering

kalau rasa sekilo rendang daging & ayam tu banyak sangat (tak de banyak mana pon hehe) saya cadangkan korang share ngan kawan2, sorry xdapat buat rendang daging bekas kecik2 sebab kita dah kira sebekas tu jatuh RM22 350gm rasa mcm mahal sangat takut xde orang bli..rendang ayam plak kita xbuat bekas kecik2 sebab rendang ayam xtahan lama mcm rendang daging & paru, dia xle frozen lama2 nanti basi

kalau sape yang blom try lagi, saya gerenti korang tak kan menyesal oder rendang ni..insyallah rasanya di jamin! ada apa2 pertanyaan bole wasap saya 0197942480

rendang paru
(lembut jangan risau xde liat2 heheh)
 ni 2 kg rendang daging cili api ada 2 orang kawan oder
 sekor rendang ayam last week orang oder


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

laparrr blk tgk gmbr rendang ni hehe

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

ye paru mmg lembut....yeaayyy

Amanda Suria said... [Reply to comment]

alaaaa....kita lapar balik tgok gambar ni

Fara Muhd said... [Reply to comment]

Salam kak nana...nak order..sedapnye tengok... T_T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...