MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, December 15, 2015

RENDANG PARU DELIVERY; ANYTIME & ANYWHERE

yess maju setapak lagi..kali ni kita upgrade sikit untuk delivery rendang.kalau sebelum ni saya sendiri yang hantar tapi kali ni saya guna khidmat matdespatch.com. sangat memudahkan kerja saya, jimat masa & tenaga..

kalau ikutkan delivery contoh ke puchong saya cas RM10 tu saya just amek duit minyak je blom masuk tol..contoh weken aritu saya delivery dari kajang-puchong-shah alam, dari kajang ke shah alam 6,7 tol saya kena tempuh, tapi tak pela xkisah sangat..sebab dah ramai yg minta suruh delivery kan..

ok dengan ada matdesaptach.com xkisah la awak ada dekat mana, area lembah klang, putrajaya, klang, banting,cyberjaya, selangor, insyallah matdespatch.com boleh tolong hantarkan rendang dekat awak pada hari yang sama! apa yang perlu awak buat bankin dekat saya lepas tu tunggu barang sampai, senang kan?

bayaran bermula dari RM9 tak lebih dari 1kg berat dia..semalam dah try tgk harga utk hantar ke klang pon RM9 berat 1kg, kalau lebih dari 1kg jadi RM11 pastu kalau berat lagi ada la kiraan dia nanti.

kalau awak teringin, mengidam rendang paru saya tu bole la call or wasap je saya ok..xyah tunggu weken nak hantar kat awak..bebila saje bole hantar & janji awak dalam lembah klang, selangor luar kl or selangor sorry xle pos darling..nanti basi

dan satu lagi kalau awak nak rendang awak dapat hari yg sama sila wasap saya sebelum pukul 1 tengahari so that runner boleh hantar dekat awak sebelum balik keje & klw nak guna alamat rumah makesure ada orang receive rendang tu nanti




ni antara kawasan jajahan matdespatch.com


KUALA LUMPUR:
Batu Caves
68100
Cheras
43200, 43207, 56000, 56100
Kuala Lumpur
50000, 50050, 50088, 50100, 50150, 50200, 50250, 50300, 50350, 50400, 50450, 50460, 50470, 50480, 50490, 50500, 50502, 50504, 50505, 50506, 50507, 50508, 50512, 50514, 50515, 50519, 50528, 50529, 50530, 50532, 50534, 50536, 50540, 50544, 50546, 50548, 50550, 50551, 50552, 50554, 50556, 50560, 50562, 50564, 50566, 50568, 50572, 50576, 50578, 50580, 50582, 50586, 50588, 50590, 50592, 50594, 50596, 50598, 50599, 50600, 50603, 50604, 50605, 50608, 50609, 50610, 50612, 50614, 50620, 50621, 50622, 50623, 50626, 50632, 50634, 50636, 50638, 50640, 50642, 50644, 50646, 50648, 50650, 50652, 50653, 50656, 50658, 50660, 50661, 50662, 50664, 50666, 50668, 50670, 50672, 50673, 50676, 50677, 50678, 50680, 50682, 50684, 50688, 50694, 50700, 50702, 50704, 50706, 50708, 50710, 50712, 50714, 50716, 50718, 50720, 50722, 50724, 50726, 50728, 50730, 50732, 50734, 50736, 50738, 50740, 50742, 50744, 50746, 50748, 50750, 50752, 50754, 50758, 50760, 50762, 50764, 50766, 50768, 50770, 50772, 50774, 50776, 50778, 50780, 50782, 50784, 50786, 50788, 50790, 50792, 50794, 50796, 50798, 50800, 50802, 50804, 50806, 50808, 50810, 50812, 50814, 50816, 50818, 50901, 50902, 50903, 50904, 50906, 50907, 50908, 50909, 50910, 50911, 50912, 50913, 50914, 50915, 50916, 50917, 50918, 50919, 50920, 50921, 50922, 50923, 50924, 50925, 50926, 50927, 50928, 50929, 50930, 50931, 50932, 50933, 50934, 50935, 50936, 50937, 50938, 50939, 50940, 50941, 50942, 50943, 50944, 50945, 50946, 50947, 50948, 50949, 50950, 50988, 50989, 50990, 51000, 51100, 51200, 51700, 51990, 52000, 52100, 52200, 53000, 53100, 53200, 53300, 53700, 53800, 53990, 54000, 54100, 54200, 55000, 55100, 55200, 55300, 55700, 55710, 55720, 55900, 55902, 55904, 55906, 55908, 55910, 55912, 55914, 55916, 55918, 55920, 55922, 55924, 55926, 55928, 55930, 55932, 55934, 55990, 56000, 56100, 57000, 57100, 57700, 57990, 58000, 58100, 58200, 58700, 58990, 59000, 59100, 59200, 59700, 59800, 59990, 60000, 51050
Setapak
53300
PUTRAJAYA:
62000, 62007, 62050, 62100, 62150, 62200, 62250, 62300, 62502, 62504, 62505, 62506, 62510, 62512, 62514, 62516, 62517, 62518, 62519, 62519, 62520, 62522, 62524, 62526, 62527, 62530, 62532, 62536, 62540, 62542, 62546, 62550, 62551, 62570, 62574, 62576, 62582, 62584, 62590, 62592, 62594, 62596, 62602, 62604, 62605, 62606, 62616, 62618, 62620, 62623, 62624, 62628, 62630, 62632, 62648, 62652, 62654, 62662, 62668, 62670, 62674, 62675, 62676, 62677, 62686, 62692, 62988
SELANGOR:
Ampang
68000
Bandar Baru Bangi
43650
Bandar Puncak Alam
42300
Bangi
43600, 43650
Batu Arang
48100
Beranang
43700
Bukit Rotan
45700
Cyberjaya
63000, 63100, 63200, 63300
Gombak
53100
Hulu Langat
43100
Kajang
43000, 43007, 43009, 43558
Kapar
42200
Klang
41000, 41050, 41100, 41150, 41200, 41250, 41300, 41400, 41506, 41560, 41586, 41672, 41700, 41710, 41720, 41900, 41902, 41904, 41906, 41908, 41910, 41912, 41914, 41916, 41918, 41990, 42000, 42009, 42100
Pandan
55100
Pelabuhan Klang
42000, 42009, 42920
Petaling Jaya
46000, 46050, 46100, 46150, 46200, 46300, 46350, 46400, 46506, 46547, 46549, 46551, 46564, 46582, 46598, 46662, 46667, 46668, 46672, 46675, 46700, 46710, 46720, 46730, 46740, 46750, 46760, 46770, 46780, 46781, 46782, 46783, 46784, 46785, 46786, 46787, 46788, 46789, 46790, 46791, 46792, 46793, 46794, 46795, 46796, 46797, 46798, 46799, 46800, 46801, 46802, 46803, 46804, 46805, 46806, 46860, 46870, 46960, 46962, 46964, 46966, 46968, 46970, 46972, 46974, 46976, 46978, 47300, 47301, 47307, 47308, 47400, 47410, 47500, 47800, 47810, 47820, 47830
Puchong
47100, 47110, 47120, 47130, 47140, 47150, 47160, 47170, 47180, 47190
Rawang
48000, 48010, 48020, 48050, 48100, 48300
Semenyih
43500
Seri Kembangan
43300
Shah Alam
40000, 40100, 40150, 40160, 40170, 40200, 40300, 40400, 40450, 40460, 40470, 40500, 40502, 40503, 40505, 40512, 40517, 40520, 40529, 40542, 40548, 40550, 40551, 40560, 40564, 40570, 40572, 40576, 40578, 40582, 40590, 40592, 40594, 40596, 40598, 40604, 40607, 40608, 40610, 40612, 40620, 40622, 40626, 40632, 40646, 40648, 40660, 40664, 40670, 40672, 40673, 40674, 40675, 40676, 40680, 40690, 40700, 40702, 40704, 40706, 40708, 40710, 40712, 40714, 40716, 40718, 40720, 40722, 40724, 40726, 40728, 40730, 40732, 40800, 40802, 40804, 40806, 40808, 40810, 40990
Subang Airport
47200
Subang Jaya
47500, 47507, 47600, 47610, 47620, 47630, 47640, 47650
Sungai Buloh
47000

ni percubaan pertama kali guna khidmat matdespatch.com
hantar kat bukit kiara 
tq roseliza! semalam dia msg nak rendang semalam juga dia dapat rendang terbaiklah servis diorang
 sorang lagi kak ana hantar ke batu caves

ok sekarang rendang dah masuk batch ke-8, alhamdulillah tak sangka sambutan sangat mengalakkan & semua komen sedap tq tq tq
so tunggu apa lagi?place your order now! hehehe
wasap saya 0197942480
#rendangparunana gerenti puas hati

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

eima said... [Reply to comment]

wahhh wahhhh wahhhh ..... ada option lain utk jenis rendang bgtau ye .... nyumk nyum nyum

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Alhamdulillah .. dah bertambah maju tu nana..
Dah boleh lah akak oder ni..
Macam mana nak oder.. kena bank in duit kat mana..

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

mmg best rendang ni tau..senang la lepa sni nak beli kan

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Terbaik sgt nana..nti akk pun nk order banyak skt utk majlis sekolah..kalau ada rezeki nti..inshaAllah

mama tisya said... [Reply to comment]

maju222...smoga bisnes trus success...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...