MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, December 31, 2015

sakit penghapus dosa :)

alhamdulillah..saya ni jarang di serang penyakit..syukur juga..sebab pernah dengar kan orang kata orang yang jarang kena sakit sekali dia sakit memang teruk...kita la tu...klw sakit mmg terlepet lah..lepas tu kita jenis klw sakit sikit2 mmg xde makan ubat..kecuali klw tak tahan sangat tu..baru la g jumpe doktor..klw demam2 biasa tu mmg selagi bole tahan mmg xtelan panadol tu..bukan takut makan ubat tp sebab xnak amalkan makan panadol kecuali..klw dah tak tahan

aritu dekat 2minggu sakit kepala..makin lama makin turun ke bawah..sampai la sakit tu btol2 belakang area telinga, beredenyut mencucuk...sampai membawa ke lengan & bahu...ada masa tangan sampai rasa kebas..cuak juga tau...pegi la klinik konon nak minta refer letter nak g hospital 2minggu sakit kepala xbaik..sekali sampai klinik doc cakap awk ni sakit telinga ni..urat dia sampai bengkak tu efek kat bahu & tangan..

dapat la 4 jenis ubat 3 ubat makan 1 ubat titik dalam telinga total?RM95 ya ampun..mahai kan kos g klinik zaman sekarang........sebenarnya klw area keramat tu klinik pilihan saya klinik siti fatimah kt keramat permai..kalau sekali pergi harga dalam RM35-40 je...klw injection pon baru RM80 tp aritu tutup plak klinik fatimah..terpaksa la juga g klinik mesra...klinik izham mmg awal2 dah pangkah..xsuke pegi izham sebab lembab..mahal plak tu

 bile dh makan ubat2 ni baru la xde cucuk2 xde sakit kepala...btol la kata doktor sakit telinga..kita dok pikir sakit kepala..
.

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Qaseh Suhaida said... [Reply to comment]

Moga cepat sihat....
Slmt tahun baru 2016

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...