MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 16, 2015

serba sedikit pasal matdespatch.com

ok semalam cite pasal matdespatch.com ada yang tanya apa benda matdespatch ni..ok meh kita cerita sikit


matdespatch ni sama la mcm courier service yang kita guna cam dhl, abx,poslaju,citylink cuma bezanya matdespatch ni dia pick up & delivery hari yg sama..contoh untuk delivery rendang kita tu..awak hanya oder dekat saya & tunggu barang sampai je..seme urusan keyin details kat website ni saya yang buat, awak tak yah buat apa2..tunggu je rendang sampai depan pintu rumah awak

saya saje nk promote servis ni dekat mana2 kawan2 yg ada business sendiri kot awak rasa susah nak delivery barang2 niaga awak..just guna je matdespatch.com ni.

ok camane nak guna dia?
first skali kena la sign up kat web diorang https://matdespatch.com
isi nama,email& phone no 
nanti dah siap awak akan dapat sms password awak
so bila dah ada password bole la login guna email add & password yg dibagi
bila dah sign up awak akan dapat RM15 free kredit so untuk first customer saya semalam, saya dapat free dah kredit untuk penghantaran kali kedua saya kena topup
 ok duit dalam acc tinggal RM6 nak anta kat customer kedua RM9 tak cukup kredit,so kita topup je guna maybank2u.dalam 20 minit gitu baru dia update account kita, duit dah masuk dalam acc baru bole proceed customer kedua
memandangkan kita masih dalam proses mencuba servis ni so kita pilih untuk topup RM30 rate delivery dia RM9 balance dalam acc dia carryfoward
sape yg memang banyak delivery bole la beli tros RM500 so dapat la rate paling murah RM6 per delivery
dia ada rate yg berbeza2 insyallah klw dah makin ramai minta delivery bole la kita topup lebih skit so delivery murah la skit
bila dah login untuk hantar barang dekat customer klik deliver my item
isikan details sender & recipient
dekat delivery info awak kena masukkan item size dari situ dia calculate berapa yang kena charge
saya dah try hantar 2 barang setakat ni rendang bawah 1kg rm9 je

 bila dah ok tu nanti price kan keluar mengikut berat yg kita keyin clik confirm oder
bila dah confirm oder awak bole check dekat my oders nanti kat situ awak bole track oder awak samada diorang dah collect & deliver barang kat customer
 bila dah collect & deliver diorang juga akan email dekat kita bagi tau

senang kan?jimat masa & tenaga, bukan stakat urusan business je apa2 je awak nak hantar kat kawan ke, nak bagi hadiah kat kawan ke guna khidmat ni pon bole..bagus betul servis ni..tq ina yang suggest matdespatch.com ni


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...