MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, December 16, 2015

spent time with my laling

dah lama sangat rasanya tak bawa bebudak jalan..aritu ada janji dengan kakak cuti sekolah nak bawa pegi legoland...tapi tu lah kita hanya merancang..tuhan menentukan, akibat perkara yg tak dapat dielakkan terpaksa kensel trip ke legoland..mia frust dah sian dia..xpela kakak doakan ibu menang tiket legoland next time kita bole pegi insyallah moga ada rezeki kakak lagi nak pegi legoland

ari jumat lepas selangor cuti, tapi kita orang kelumpo keje..kita apply cuti sebab pagi tu nak gathering ngan kawan kolej lepas zuhur plak bawa bebudak g my kingdom dekat sunway putra mall.kita ingat ari jumaat dapat la rate RM35/head skali lupa musim cuti sekolah hambek RM45 sorang total RM135 pastu dia cakap ada pakej combo RM185 bole datang lg next time utk 2 org je, oklah save RM45 utk next session dia dah cas utk sorang je sorang lg free.

stokin bebudak mmg kita bawa siap2 sebab tau indoor playground mcm ni kena pakai stokin, idok la kita tau mak pon kena pakai stokin dah kena RM7 utk sock total kerugian RM192, tepuk dahi hahaha...xpela sekali sekala belanja bebudak kasi diorang happy kan..biasa bawa main kidzona tu RM14 sorang je tp xbest sebab xde slide

yang best nye kat sini kita pon bole main sama ngan anak2 gile lah..dah aku cam bebudak naik slide sama2 hahah bes plak sampai penat nak turun naik tangga utk naik slide tu..ktorg masuk kul 2 petang nak tau keluar kul berapa???8.30 malam! hahaha..tak caya?percayalah...6 jam setengah ktorg kat dalam tu..seb baik la bole keluar masuk...

lama dok tunggu bebudak main..kita suh staff diorang tengokan darwish turun bawa g bli air, lepas tu keluar jap g surau, lepas tu kul 7 keluar jap tingkat 4 g dinner lepas dinner masuk balik 8.30 baru balik! yang heran tu sikit pon xpenat diorang ni, adik kul 8 tu baru la dia dok je diam2 statik kat tepi bucu main bola hahaha..letih la tu..

pasal keselamatan diorang xyah risau sebab klw kita keluar g solat, tinggal bebudak kt staff diorang keselamatan mmg terjamin sebab xde siapa bole bw keluar diorang senang2 gitu je sebab tag kat tangan kita link dengan tag diorang..klw diorang nak keluar kena tag yang kat tangan kita dulu baru bole keluar.

staff diaorang plak sangat la mesra kanak2..memang diorang pon sama2 main ngan anak2 kita..dah balik tu masuk kete xsampai 5 minit seme tumbang! hahaha..keletihan masing2...rasakan orang ajak balik nanti dulu la xnak lagi la..tunggu sampai tutup la...haa amekkan..baru berbaloi bayar sorang RM45 kan hahaha... ok lepas ni ada satu lg session sebab dh amek pakej kan..nanti la tunggu bebila free bawa diorang lagi.







slide ni best licin gile 5,6 kali gak la kita naik hahaha

klw tanya dia nak makan apa kakak?jawab dia M (mcd) sorry la sunway putra mall xde M
tengok la adik tu dia makan mushroom sup hirup cam minum air xmo pakai sudu hahah
pengsan!
video
video

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

mesti enjoy sakan budak berdua ni... tgk terlentok sakan tu pon dah tahu ngeee

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

aloh2..kalau anak2 happy..automatik kita pun happy kan sis..anak2 tu happiness kita yang utama kan?

eynda said... [Reply to comment]

Sampai tertido tu mesti enjoy sangat2 la tu :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...