MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 15, 2016

bile tokei rendang teringin nak makan rendang

 hehehe...lama dah xmakan ni...sebulan lebih ada kot..kebetulan pagi tadi ada ex officemate minta hantarkan 2 bekas kat rumah dia nun kat tengah2 kl area klcc nun.sampai kita plak jadi teringin nak makan rendang...so amek la satu bekas tambah air skit kasi berkuah bawa bekal g opis

rendang paru still jual lagi..tapi xde la laju gile macam memula kita jual dulu..sampai tak cukup tangan nak buat hahaha..viral sana sini kawan2 blog & fb kasi viralkan...total dah 200 bekas kita jual aritu..

so kepada sapa2 yang rasa tingin nak beli tu just wasap kita je k....kalau kata xde stock kena la tunggu kita restock

ni bekpes kita pagi ni, jarang buat live update gini..biasa entry kita seme autopublish...ni sebab dah xde entry nak publish la ni..tu pon bole jadi cite hehehe



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

2 ribu orang memberikan idea bernas:

syawalsimpsons said... [Reply to comment]

adoi sedapnya bila la nak repeat balik ni

Arianna Arissya said... [Reply to comment]

amboi...sedapnya... terliur2 tengok... makan2 gak...slim ke maintain kan.. jom singgah blog sy sis... saya ada kongsi tips untuk kekal sihat dan cantik...cara yang selamat dan mudah... >>>Tips untuk kurus secara semulajadi! <<<

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...