MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Wednesday, January 27, 2016

cash out kali ke-12

skang ni asal amount dia dah bole cash je terus klik cash, malas nak kumpul banyak2 sebabnye xbanyak pon hahah..blog takat cap ayam je pon...so idok la banyak pon juga income kita

duit ni klw dapat sebelum next trip bes juga ni, bole la buat tambah duit poket buat soping ke buat bli souvenir ke.



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Izni Hafiz Abdul Rashid said... [Reply to comment]

Huyooo... ok la tu... tahniah...

MRS. K ^ibuhadifhessa^ said... [Reply to comment]

aku pon baru cash out weh... lepas ni taon bila pulak boleh cash out muahahaha

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats!! masyuk...

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

Akk blm.cash out lg..nk tggu banyak skt lagi je..mau makan bulan2 jugak..hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...