MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 12, 2016

cek pertama dari dutch lady

 alhamdulillah...rezeki, tak nak cash kan lagi..tunggu hujung bulan 2 baru nak cashkan buat duit pegi trip pegi tetttttttttttttt rahsia hehehe....

aritu ada join contest dutch lady senang je just sms kod dalam pek susu kalau bertuah dapat la hadiah..nilai setiap kod berbeza tapi paling ciput dapat RM50 sepanjang contest berlangsung kita hantar dalam 50 pek je yang menang 5 kod saje setiap kod RM50 so total RM250, ni baru sampai satu cek tunggu lagi 4 cek..

bole la tampung buat duit poket untuk next trip.syukur alhamdulillah rezeki allah...tahniah juga kepada kawan2 yang menang wang besarrrr mesti korang terkejut kalau kita cakap geng2 contest beli sampai beratus pek sorang duit terkumpul ada 6k, 7k, 10k hebat diorang kan?kita xde modal je..kalau ada modal mmg aku borong satu giant tu hahaha

tapi apa2 pon ni pon dah syukur...sape nak kasi 50 pon kan?


Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

1 ribu orang memberikan idea bernas:

mama tisya said... [Reply to comment]

aritu ada yg share 13k menang...tahniah and slamat tgu lg cek lain...kita punya pn lum smp lg

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...