MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 19, 2016

dah lama tak photoshoot

photoshoot sangattt hehehe...lama dah xkeluar cik nikon kesayangan kita tu..dah tu asal nak amek gmbr contest je amek gambar dalam air memang tak usik cik nikon..sekali sekala tu kita kasi running juga...buat amek gambar contest tapi agak jarang la...

sayang nikon hampir nak jual aritu tapi bile fikir tak leh la sayang dia banyak berjasa, banyak gambar dari nikon ni menang contest, paling besar menang contest safi yang menang ipad & percutian kat sepang.

weken lepas mmg ada tugas utk photshoot contest, location asalnye belakang umah mak..skali baru duduk nk amek gambar ujan turun..heheh lepas berenti tuka plak location depan umah.cuma dapat amek satu je gambar...plan nak amek 2 gambar utk contest berbeza tapi baru duduk2 sempat la 30,40 snap ujan turun lagi..plan asal nak snap ngan mia je..skali ada pon sebok gak nak join...saje la kasi arahan kat dia adik..gelak dik cepat gelak....hahah bole plak dia ikut arahan tu

biasanya amek gambar ngan darwish memang kelaut..dia xkan dok lama nye..bertuah dia nak dok diam2 lama2..ni pehal tah datang mood baik dia lagi hensem tu kan hahaha....bile dah transfer gambo geram plak nengok gelagat dia cam nak kunyah2 je budak ni



ok yang ni bukan gelak buat2 sebabnye masa tgh amek gambar tetiba adik berak...
baunye tak usah di cakap potong selera nak makan spegeti atas meja tu hahaha
kita cakap ngan mia ok kita cakap adik berak!!!hahahahh tu dia gelak beria terpampang abes gigi jarang dia tu

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

6 ribu orang memberikan idea bernas:

Qaseh Suhaida said... [Reply to comment]

Bestnya...

mummy_ayu said... [Reply to comment]

nice....cantik pic tu. Yg Nanan masukkan pic Damia tu pun..nice!! good luck!!

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Alololo comeinya..
Gelak sungguh2 ni..
Adik pon time potosot leh beyak plak dia..
Adoiyaiii!!
Mama tahan napas je lah ye.. Hihihu

Lea Ismail said... [Reply to comment]

hahaha. dpt byangkan bau bila anak berak. hehehe

mama tisya said... [Reply to comment]

adik dh bole join contest bergmbr dh tu...hah nk gmbr cantik kena gelak kn...hehe..good luck nana

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

ya allah nampak adik bahagia lps berak hehehehehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...