MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Monday, January 4, 2016

dilwale BEST!

 sebenarnya xde cita2 nak g tgk dilwale kt wayang...cita2nya  nak download je...tak tau la plak ada sorang mak buyong mengidam nak tgk dilwale...pulak tu orang tu nak belanja..orang kata rezeki jangan di tolak...musuh jangan dicari hehehe..ni la rezeki tahun baru namanya..

cite dilwale ni xde kena mengena ngan dilwale yang dulu2 tu..eh camane nak start cite ni eh?hahah adoi eksited rasa nak share kebestan cite ni..

shah rukh khan..even umor kau dah 50 tahun masyallah bergetar jantung bila tgk dia hahaha...adoi serius ensem mcm dulu sikit tak nampak tua...kajol pon sama lagi cantik dari dulu..putih skit, makan qu puteh ke?soal lakonan diorang bdua xyah dipertikaikan memang ada karisma! satu2nya pelakon industan perempuan yg kita suke kajol mmg dari dlu suke dia...pelakon lelaki plak kita paling minat ajay devgan, asben si kajol tu.

malas nak cite sinopsis tapi nak komen je pasal overall cite ni.

- cerita menarik, seme ada sedih, kelakar,kisah adik beradik kisah cinta
-lagu2 pun best paling fav lagu janam janam lagu gerua no 2
-sinematografi terbaik!! esp video klip gerua xde guna cgi ok! pemandangan menarik dekat bulgaria nak2 dekat waterfall & iceberg tu masyallah cantik!!!!
-lagu2 pendek je xde berlama2 mcm zaman dulu kala

bab paling kelakar masa kisah ramlal & pogo masyallah...serius dia punya punch line dia bagi non stop sampai perut keras & rahang pon lenguh nak gelak non stop! serius kelakar nak mati..si pasya gelak kemain beria risau aku terberanak dlam wayang hahahaha...

tq pasya blanje wayang!
 first scene yg keluar muka kajol
lawa sungguh la dia xmakan tua btol
 shah rukh khan..bergetar ai tau hahaha



Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Salina@IbuAqil said... [Reply to comment]

Nak ajak em g tgk gak..
X kira nak g tgk wayang gak..
Layan jiwang2..

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said... [Reply to comment]

Layan hindustan ye Nana..
Ohh akak ingat Diwale yg dulu2 tu..
Makin cantik pulak si Kajol tu..

Falsya said... [Reply to comment]

Rase mcm nak repeat..xpuassss!!!!..eeiii gomotnyeeeeee akuuuuuuu..T_T

mama tisya said... [Reply to comment]

kita pn br tgk online..nk ke panggung wyg tk kesampaian...mmg suka SRk ngan kajol...mmg ada chemistry kalo berlakon...lagu janam tu mmg dok ulang222 byk kali dgr hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...