MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Thursday, January 7, 2016

hadiah best dari chatime

1 year supply of chatime drink worth RM338 hambek!

sebelum dpt adiah ni tertanya2 juga...bekalan setahun tu banyak mana?sebulan satu ke?setahun 12 cup ke?skali sampai surat ha..baru tau maksud bekalan setahun tu..dia bagi setiap minggu satu cup dari januari - decemver 2016 nilai kad tu RM338 bahagi RM6.50/cup so total 52 cup kita akan dapat tebus selama setahun 2016 ni

wahhhhhhhhhhhhh best gile sebab apa?chatime mmg fav kita ok! sebulan dapat la 4@5 cup bole la blanje kawan2 chatime hehehe..sape nak kena beratur ok..tunggu giliran masing2..dah plan dah sebulan nk kasi bff, sebulan akn datang opismate, sbulan akn dtg lagi geng contest, sebulan akn dtg lg utk family gitu la perancangan nye hehehe

dapat banyak2 pon xkan nk mnm sorang2 gilo ko apo?xpasal kena kencing manes kang hahaha...
tq chatime! suke gile adiah ni
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

5 ribu orang memberikan idea bernas:

AyuArjuna BiGoshh said... [Reply to comment]

wo hooo best giler...

chat time feveret i jugaaa

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats..hadiah yg sweet....

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...lama giler tk minum chatime...bole la ajak kita hehe...mmg byk la 52 cup kn mujur bole redeem dlm sebln kumpul2 dlm 4-5 cup tu...kalo die soh mkena redeem by minggu susah jugak kn..hehe...

Linda said... [Reply to comment]

alahhh bestnyaaa...nak jugakkk :)

eima said... [Reply to comment]

taniah nana

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...