MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Tuesday, January 5, 2016

happy birthday diah!!

semenjak memasing dah anak susah dah nak buat party2 buih cam dedulu kala hehehe..ini pon plan nye tak proper je..asalnye teman pasya je nak makan sushi dah alang2 tu kita celebrate la bday diah skali...dah mmg cuti new year kan..dia bagi cuti sempena beday dia hehehe...

memula cam malas bawa darwish sebab tau dah camane dia tu mmg xkan bole duduk diam lagi2 nak makan sushi dengan ada conveyor tu kan..risau tekepit tangan..tapi dah siap2 tu dia nak ikut plak kesian plak nk tinggal ok dari saat nak bawa tu mmg bersedia mental & fizikal klw bawa dia mmg redha makanan dalam perut akan berkecamok & bergelodak hahaha...

well..seperti diduga...mmg dia xdok diam lagi2 nengok conveyor yg bawa sushi tu bergerak dia nak ltk tangan dia atas tu adoiiiiiii adik la hai...mmg dugaan & cabaran btol membesarkan anak time2 lasak gini.

orang blanje..kami pon oder la apa saje wahahahaha....jahat kan gelak..pasya dapat durian runtuh tu dia pon share rezeki bersama2 tu..alhamdulillah moga murah lagi rezeki kau lepas ni pasya..mmg afdhal belanja kami...lain kali belanja lagi maka lebih murah lagi rezki pasni hahahaha....

diah siap bawa choc brownies...sedap gile ok! kita xsuke brownies sebab kebanyakan nye kering..xpenah jumpe brownies yang sedap mcm diah bli kat thecupledoddledoo ni..padan la rege dia mahal RM70 sekotak, moist gile brownies dia mabeles! kita bli kek beday dia pon tak semahal brownies dia...heheheh dia nye bday dia yang bawa kek!


sementara tunggu yg lain sampai aramie & darwish racing
 choc brownies paling sedap penah makan
 unagi fav!
 xingt nama apa tp ocotpus yang ni
 pon xigt nama tp yang ni daging
 tuna
 jelly fish
 ok ni sedap telor+crab
 mianye prawn tempura





 kedai kek xbagi pisau! hahah hampeh tol

 dah abes makan bg diorg lepas bebas berlari2 haa time la ni sushi dah bergelodak dalam perut sebab mengejor darwish kemain laju dia lari

.
balik umah tgh2 tengok otomen tetiba tgk dia tertido duduk camni hahah penat la tu
kemain sopan tido bersimpuh!

Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

4 ribu orang memberikan idea bernas:

Chekgu Azrine said... [Reply to comment]

happy belated birthday diah

mama tisya said... [Reply to comment]

rezeki org blanje ...meriah bila dpt jmpa bff kn...ye la masing2 bz ngan ank kn

eima said... [Reply to comment]

happy belated besday diah

mummy_ayu said... [Reply to comment]

seronoknya bila gather2 mcm nie..

pic last tu..siannya. letih sgt hero tecik yer..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...