MARI MENDERMA DENGAN KLIK2 :)

Friday, January 29, 2016

ice watch bmw dalam tangan

tak sabar nak tunggu collect tau..hehe tiap ari tunggu sms dari jacker details utk collection.ingatkan nak amek 3 sekali..tapi klw nak tunggu lagi 2 tu entah bile dapat sms tah..memandangkan tempat collect pon xjauh so kita terjah juga la tak sabar nye pasal hahaha...kali ni tempat amek kat viva mall, dekat je ngan opis, diorang set jumpe kat starbucks

kita bawa officemate skali teman..dia pon menang juga seketol..heheh banyak ong ini budak..kita paksa dia suh join..dia anta 3 kod je tros menang...orang lain anta puluh2 kod tak menang2 tu la namanye rezeki kan

kami dua2 dapat kaler biru, memang tak boleh pilih colour kena redha je la apa yang dia bagi..ala kita tak kisah pon ijau ke hitam ke..kalau pepel je kita kisah hahaha...sebabnye kita memang tak minat nak pakai jam ni, memang nak letgo...so sape2 nak beli marilah wasap saya 0197942480 buat masa skang ni kita ada 2 biji (kita & kawan) lagi 2 biji blom dapat pon nak jual juga so klw nak bli bole cop dulu ok hehehe

ice watch worth RM789
jangan la ada yang nak minta harga 2,3 ratus plak..agak2 la ye klw nak minta kurang 
ada kawan tu orang nak bli RM50 gile ke apa?
saya xnak publish harga sini sebab ramai kawan2 yg menang
better saya hormat kawan2 saya dengan tak publish harga saya nanti orang buat perbandingan plak
nak deal wasap je terus k



.
mcm2 form nk kena sign
 kita menang 8.1 dia menang 9.1 hehe tak sesia kena paksa kan menang
Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!

3 ribu orang memberikan idea bernas:

mummy_ayu said... [Reply to comment]

congrats..cantiks...

Aisyah Ghazi said... [Reply to comment]

Congrats sis. Btw, nice watch! Anyway, free2 jemput datang ke blog i untuk info2 kekal fit dan slim.

>>> Slim & Fit Semulajadi!<<<

mama tisya said... [Reply to comment]

tahniah...cantik jam nye....agak2 la kn rm 50 je ...soh p masuk contest je la...kemain murah soh jual

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...